Ваааааа голямо шоу!!! До днес щях да затворя месеца с около 0% доходност/разходност, но днес изтрещях кат пич 3 стопа тук там и съм вече 3.5% вътре, нооооо.......... денят не е свършил още![]()
Ваааааа голямо шоу!!! До днес щях да затворя месеца с около 0% доходност/разходност, но днес изтрещях кат пич 3 стопа тук там и съм вече 3.5% вътре, нооооо.......... денят не е свършил още![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
тука драмата ще е голяма при това златонямам търпение в девет часа да видя какво ще му се случи
![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Извинявай Новобранец! Наистина те обърках със звездоброец...Как Буги не съм Буги обърка се нещо, но няма значение ето ти снимка
Интересен сетъп, благодаря!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да те нали и на двамата ни снимките са черни и никовете са на кирилица и за това така се е получило.....![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Златото в изчакване на решението на FOMC довечера в 21:00![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Такъв рейндж при златото много плаши... довечера интересно на къде ще поеме.
Това е любимото ми финасово инструментче - виртуално злато. Скъсявате ли го или го удължавате?![]()
penman (30-04-2014)