Не остана много до кулминацията за деня и като цяло за цялата седмица ...ще е страшно![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Е не и аз не очаквам 50$ ...20 долара са добре като за начало , другата седмица може и повече![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Стана интересно , но не могат като че ли по-надолу да слезнат ...силна подкрепа се оказа тази![]()
Ами то надолу не успя, ама нагоре пък също не става![]()
Дъно се гради бавно ..нищо добре го рисуват за сега става стабилно за дългите позиции. Няма да е днеска развръзката![]()
Очаквам леко слизане пак надолу. Другата седмица би трябвало да върне пак нагоре ....
Да може преди края на деня сега пак да слезе малко и после малко пак нагоре ..кажи речи нищо по-различно от това което е в момента