На мене ми се привиждат 35 долара ама нагоре , но това е защото съм с позиция ..![]()
На мене ми се привиждат 35 долара ама нагоре , но това е защото съм с позиция ..![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
И на мен ми се привиждат дълги ,
но и аз съм в позицияс малко по-скромен лимит от твоя
![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е и аз съм склонен на компромисен вариант да не са 35$, а да речем и на 29$ съм доволен![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Долу е ключова подкрепа от където е шиша , но ако са решили на новините ще я пробият като нож в масло.. да се надяваме, че този сценарии няма да се реализира, поне не преди да качи до към съпротивата на дневна
АЗ на данни кат НФП-то вече избягвам да съм в позицияпри Златю
Щот ми прибира стопа .... и отива даже след таргета![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз се надявам да приключа преди новините ,
не ми се иска тогава да съм в позиция ...
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Не трябва да се плашите то реално възможностите са 2 или надолу или нагоре ...като се хване ще е повече от колкото ще се загуби![]()
И на живо става , но човека когото го направи този месец това (изкара над 100%) не разбира много какво прави![]()