Чета , че още нямаме война, само дето още едно градче са си взели руснаците.
Чета , че още нямаме война, само дето още едно градче са си взели руснаците.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
кметът на Харков е прострелян и в момента го оперират..
Kharkiv Mayor Shot In Attack, Press Secretary Says—Interfax
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
11,20 Германските социал-демократи: Санкциите срещу Русия няма да разрешат кризата
Новите санкции срещу Русия няма да се превърнат в действен инструмент за разрешаване на кризата в Украйна, смятат германските социал-демократи. В интервю за в. "Райнише пост" зам-председателят на парламентарната фракция на Социал-демократическата партия СДПГ Аксел Шефер твърди, че санкциите едва ще имат по-голямо значение от символичното. "Вместо тях трябва да приложим още повече дипломатически усилия и да се използва всяка възможност за диалог с Русия", изтъкна той.
Немските експерти са единодушни, че санкциите срещу Русия ще имат отрицателно въздействие върху икономиката най-вече на самата Германия. Търговският оборот между Германия и Русия през 2013 г. бе 76 млрв. евро, бизнес с Русия правят 6000 германски фирми, като общият обем на инвестициите им е 20 млрд. евро. Най-малко 300 000 работни места в Германия пряко зависят от икономическите отношения с Русия.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Нападател рани тежко кмета на Харков
Гендаий Кернес е бил нападнат и прострелян в гърба.
Проруският кмет на източния украински град Харков – Генадий Кернес, бе тежко ранен при покушение, съобщиха АФП и ИТАР-ТАСС.
http://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/...harkov-6010846
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кметът на Харков е прострелян при покушение и тежко ранен
Кметът на украинския град Харков Генадий Кернес е бил нападнат и прострелян, съобщиха руските агенции, като се позовават на градската администрация. От пресслужбата на градския съвет на Харков съобщават, че Кернес е нападнат около 12 часа местни време. Той е бил прострелян в гърба и е откаран в болница. "Срещу Генадий Кернес бе извършено покушение. Той е в операционната зала и лекарите се борят за живота му", се казва още в съобщението.
Преди седмица поддръжници на федерализацията в Украйна проведоха митинг в центъра на Харков и избраха „народен губернатор” на областта.
http://dnes.dir.bg/news/ukrina-harko...-16589248?nt=4
Там май не се подбират средства, за да се постигне дестабилизация на положението и да се оправдае евентуална интервенция с цел "защита"............
Пък и ако може изборите да се осуетят............... още по-добре..........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
МОже още 5 пъти да постенете новината,четете малко 30 цента няма да избягат.........![]()
К'во да правиш, нали виждаш, че е с две минути разлика. Де да знам, че Пабло вече я е постнал, аз съм писала в това време. Пък и аз обикновено коментирам, така че със или без новина, коментарът ми е тук.
Мога да редактирам и да изтрия новината, това няма да отмени поста ми...................
Ми хората дето четат всичко се сърдят на таквиз работи![]()
![]()
![]()
то и да четеш е трудно
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Явно много сложно говорящом си чел я ми кажи![]()
пиша де
![]()
![]()
![]()
![]()
...........
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.