Надупчиха Америка и сега земетресение след земетресение, тая земя да не е за няколко години.
Против шистовия газ съм.
А за евтиното съм скептична.
Надупчиха Америка и сега земетресение след земетресение, тая земя да не е за няколко години.
Против шистовия газ съм.
А за евтиното съм скептична.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Япония! друса ги и цунами ги залива![]()
![]()
ала те упорити жълти маймунки, не се дават на трусове и нестабилната работна обстановка
и аз съм против начина на добиване на шистовия газ, отрови малко ли си имаме,
заметресенията не знам дали имат общо с дупченето, но ми изглежда удобно, за да съм още повече против дупченето на Добруджа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се дават, ама тая ядрената авария, още и сърбат попарата, пък що народ е фалирал покрай нея.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
мамата си трака, да не дава Господррррррррррррррррррррррррр ррррррррррррр
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Преди дупченето да не би да нямаше земетресения.......................аз съм против начина на добиване на шистовия газ, отрови малко ли си имаме,
заметресенията не знам дали имат общо с дупченето, но ми изглежда удобно, за да съм още повече против дупченето на Добруджа
не съм специалист по технологиите за сондиране,но щом се прави в другите държави и те печелят какъв е проблема...........от технологичен май се измества към политически.......
имаше, а дали са зачестили не мога да кажа, не съм и няма да започна да се интересувам от заметресения, но се запознах с технологията за извличане, и не ми се нрави 'коктейла от отрови' да се пропият в подземния воден басейн под Добруджа, не че в Румъния ако започнат сондаж няма да замърсят същия този басейн...
Призрачна фигура на сепаратистите в Украйна излиза от сенките
От седмици разузнавателните служби на Украйна следят тайнствен мъж с тънък мустак, който според тях е главният руски агент провокатор, натоварен със задачата да разпалва въоръжен бунт в Украйна. Най-подробното му описание, представено по-рано, беше нарисуван от художник груб портрет, разпространен от държавната служба за сигурност на Украйна. В събота той – или поне някой, отговарящ на неговото име – излезе от сенките. Руски вестник публикува в интернет видеозапис, окачествен от изданието като интервю с Игор Иванович Стрелков – човекът, който според Киев и западни разузнавателни служби е руският агент под прикритие, ръководещ отряд от подкрепящи Москва бунтовници в източния град Славянск.
В интервюто мъжът, който, както изглежда, има същия мустак и черти като човека на рисунката, отрече Русия да е замесена в бунтовническите действия. Всъщност той се оплака, че Русия „не ни е дала и една пушка или един патрон“. Но казаното от него – ако той наистина е водач на въоръжения бунт в Славянск – е едно от първите подробни описания на това кои са бунтовниците, как действат и какво се надяват да постигнат.
В интервюто за в. „Комсомолская правда“ той заяви, че отрядът му бил съставен в Крим.
(Вж. видеото) http://www.kp.ru/video/504515/
Повече по темата: http://www.vesti.bg/analizi-i-koment...naiave-6010858
Това наистина не е добре,ако се използват отрови,но ние дори не искаме да се направят проучвания..............имаше, а дали са зачестили не мога да кажа, не съм и няма да започна да се интересувам от заметресения, но се запознах с технологията за извличане, и не ми се нрави 'коктейла от отрови' да се пропият във подземния воден басейн под Добруджа, не че в Румъния ако започнат сондаж няма да замърсят същия този басейн...
което е твърде глупаво,при положение че едно доказано наличие на залежи би ни дало коз за договаряне на изгодна цена от внос..........
и проучването се прави с отровиррррррррррррррррррррррррр рррррр