Статията е предназначена за галфоните дето чакат двайсто число всеки месец........................................ .А всъщност е аз съм на точно обратното мнение, идеята на статията, че с икономии и тънки сметки ще станем по-добре е безумна. Човек трябва да се концентрира над приходите, а не ограничаване на разходите, така оставаш в един затворен кръг без никаква перспектива.
Разумното харчене и потребление изобщо не се изключва разбира се, ама остарялата приказка пести за да имаш пари след време е доста неактуално и дори наивна...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм ги виждал и на живо такива хора
Изглеждат като нас, но начина им на мислене е коренно различен. Но различен като ти казвам, разбирай като на друг биологичен вид
То все се случва човек да пропадне, ма при тях е наистина ужасяващо![]()
Наистина ли ????Да не се шегуваш ???
Аз пък съм виждал такива човечета![]()
![]()
![]()
аз смятам, че не си прав - и туй нещо може да се прави по много приятен начин
http://weknowgifs.com/wp-content/upl...l-bowl-gif.gif
![]()
Oleg (21-02-2015)
Честно ти казвам бе. Всичките са мега измъчени и сякаш мислят за край на мъките си
И как няма, то това тяхното не е живот.
L1914 (21-02-2015)
Вижте сега кво ,тука сичките тредъре сме психо и за това ни трябва психология
Не може да бъде един човек нормален и да чака от бандит-брокер пари да му даде ,ама а де![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Чиляка решил да гледа графиките и да не си отклонява вниманието
Мисли, че като взима всички сделки, ще губи по-малкоМа дъли му се получава, нямам представа, нека той си каже
![]()