аз смятам, че не си прав - и туй нещо може да се прави по много приятен начин
http://weknowgifs.com/wp-content/upl...l-bowl-gif.gif
Тоя като го гледам колко е опулен и озъбен, бея се е нагърмял, за него всичко ще е мнооого приятно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пък може и да пише книга![]()
или да му върви бизнеса и да няма време за глупости
, а може и да е почнал да си продава системата и така поне да вади пари от нея, вместо да търгува и да губи
![]()
Oleg (21-02-2015)
Левскарино Левски, ти ходиш ли на фитнес ва ?
Не помня да съм те питал, па не помня и да си казвал![]()
Във всяка област е полезно и важно човек да има здрава психика, най-общо казано, но
в трейдинга това е покъртително задължително.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Олег, бивш художнико на РЕДА,
първо: съм доста слабичъки ще изглеждам смешно във фитнеса
![]()
второ: не ми е на присърце, този вид спортуване- предпочитам футбол
трето: дори и да имам желание, няма с кой да ходя, а сам не ми се ходи на такива мероприятия
четвърто: нямам време за щуротии![]()
penman (21-02-2015)
Не си ли на мача? Левскито мачка с новия тренер! Това е добре и за Цесекато!
Силен Левски - силен Цесека.....слаб прованс.
Относно фитнеса - здрав дух в здраво тяло. Полезно е за психиката да си по-якичък.![]()
Груба грешка....Олег, бивш художнико на РЕДА,
![]()
трето: дори и да имам желание, няма с кой да ходя, а сам не ми се ходи на такива мероприятия
четвърто: нямам време за щуротии
Всичко което си написал е грешно...
Да не се обосновавам..знаеш отговорите...![]()
Първо, на никой не му пука, освен на тебОлег, бивш художнико на РЕДА,
![]()
четвърто: нямам време за щуротииТо и аз съм слаб, ти кво мислиш. За това винаги ходя с по-дебели дрехи да не ми личи
Второ, футбол футбол, ама сега в тоз студ, пък и отделно трябват много хора и организация и не може да е редовно.
Трето, за какво ти е друг ? Аз ходя сам, все пак тежестите аз ги вдигам, не другият
Четвъртото...то това не е щуротия бе, вече сме хора на възраст, спорта не е само по желание, а и по необходимост !!!
Да не говорим, че след тяга и клек ставаш като разгонено животно![]()
Защо да е грешно ?
Всеки човек има различни виждания
Това че съм слабичък не ми пречи. Както казах сам не ми се ходи.
Фитнесът нито може да ме сграбчи, нито ми е сред приоритетите
Спортът, който практикувам е футбол, но с течение на годините все по-рядко намирам време за спортуване - йерархията в приоритетите се размества
..................
пенмане, не съм на мача![]()
Ми и на мен хич не ми пука ваПърво, на никой не му пука, освен на теб То и аз съм слаб, ти кво мислиш. За това винаги ходя с по-дебели дрехи да не ми личи![]()
Именно затова съм намалил времето за спорт - кой на работа, кой с жената, децата и т.н.Второ, футбол футбол, ама сега в тоз студ, пък и отделно трябват много хора и организация и не може да е редовно.
Социален човек съм ве, обичам да съм с 'ора (освен пред графиките). Дори когато правя секс не го практикувам самичъкТрето, за какво ти е друг ? Аз ходя сам, все пак тежестите аз ги вдигам, не другият![]()
..... трябва партньорка за този креватен спорт
Именно пари, деца, жена и т.н. също са необходимостЧетвъртото...то това не е щуротия бе, вече сме хора на възраст, спорта не е само по желание, а и по необходимост !!!
А бре 200 - 300 мл узо вършат по-добра работаДа не говорим, че след тяга и клек ставаш като разгонено животно![]()