Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
таквиз работи не се питат бряпоне за първите 50 бонбонуксни сметки
той ако е успял колегата сам ще си обади
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
най-хубави са на инстата наистинаедно дет са най-големи, друго дет за лаф-мохабет се дават и трето дет са редовни
даже и с 5,12 и параграф 10 пак са най-убави
![]()
То като цяло и без бонуса пак си ги ползвам. Най-доволен съм от Бенча, Инстата и **pro. Повече брокери за какво са ми...
Аз имам по-добри впечатления от Варчев, не че някога съм имала реална сметка там, свалих си само демото. Най-хубавото е, че спреда на EUR/USD да речем винаги е 0,8 пипа за разлика от Бенчмарк, където много варира. Не съм следила специално по новини дали го разширяват, но досега не съм забелязала, най-много да стане 0,9 пипа. Лошото е че не дават бонуси, освен за едно демо състезание, ако го спечелиш.
Все пак и на Бенчмарк не съм била клиент и бих се възползвала от 50$ които дават за доведен приятел да ги пробвам. Някой ако иска да се възползва и от мен в това отношение нямам против.
Емил Енчев и Фафа доколкото знам имаха свободни места за приятели. Ако и някой друг има, да свирка. Търговията ми е високочестотна така че няма да има проблем с получаването на бонуса предполагам.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 03-04-2015 на 19:45
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
а джудже , ти живо ли си ?Аз имам по-добри впечатления от Варчев, не че някога съм имала реална сметка там, свалих си само демото. Най-хубавото е, че спреда на EUR/USD да речем винаги е 0,8 пипа за разлика от Бенчмарк, където много варира. Не съм следила специално по новини дали го разширяват, но досега не съм забелязала, най-много да стане 0,9 пипа. Лошото е че не дават бонуси, освен за едно демо състезание, ако го спечелиш.
Все пак и на Бенчмарк не съм била клиент и бих се възползвала от 50$ които дават за доведен приятел да ги пробвам. Някой ако иска да се възползва и от мен в това отношение нямам против.
Емил Енчев и Фафа доколкото знам имаха свободни места за приятели. Ако и някой друг има, да свирка. Търговията ми е високочестотна така че няма да има проблем с получаването на бонуса предполагам.
здрасти , ама аз пускам там , така че няма как да ти помогна с бонуса![]()
Eli2356 (03-04-2015)