ем кът тръгнеш да теглиш ще разбереш... принципно не би трябвало да е проблем, ама при таз световната криза и икономическите санкции на Обама.... всичко е възможно![]()
ем кът тръгнеш да теглиш ще разбереш... принципно не би трябвало да е проблем, ама при таз световната криза и икономическите санкции на Обама.... всичко е възможно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Чесно ти казвам понякога ме изкарваш извън нерви. Прочети на горе няколко коментараи тогава пиши бре. Написал съм че ми е изтекла картата с която съм верифицирал сметките. Налиси уж НАЧЕТЕН иобичаш да четеш.вземи прочети назад испри дапишеш само на последният коментар.
----------
И това не е вярно, за коетокаьваш че не превеждат бонус ако не верифицираш. Аз сия верифицирах 2-3 месеца след като направих регистрацията и си ми превеждаха бонуса.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ако се следи този процес със сигурност ще те накарат да направиш нова верификация
то ние двамата по едно и също време правихме втора верификация но то беше заради промяна в разрешените файлове за качване поне моето така разбрахама и заколена сметка да е, гаранция няма щот на мен точно на заколената (нееднократно ) сметка ми резнаха верификацията коет всъщност си беше една от първите по-сериозни санкции...
Еми като дкде момента ще разбера. Питам, щото със сигурност има и други във форума които са им изтекли картитеи са ги сменили. И има ли значение дали е към карта или през скрила например.
Не се обиждай, но ти явно нямаш качества за форекс? Самият факт, че някакво анонимно мнение на "обигран форумен идиот" като мен те вади от нерви, то какво остава когатоЧесно ти казвам понякога ме изкарваш извън нерви. Прочети на горе няколко коментараи тогава пиши бре. Написал съм че ми е изтекла картата с която съм верифицирал сметките. Налиси уж НАЧЕТЕН иобичаш да четеш.вземи прочети назад испри дапишеш само на последният коментар.
----------
И това не е вярно, за коетокаьваш че не превеждат бонус ако не верифицираш. Аз сия верифицирах 2-3 месеца след като направих регистрацията и си ми превеждаха бонуса.
пазара те притисне на тясно? По-добре спирай докле е време.
Относно второто също си в грешка - едно момче беше пуснало тема в края на май месец, че не му превеждат бонуса и после писа, че това било защото не му е верифицирана сметката и бонуса му
изгоря. Той също се изнерви и явно се е отказал, защотото вече не го мяркам по форума. Те маса хора си биха камшика!![]()
Това какъвсъм в живота няма нищо общо с това какъв съм предплатформата. двекоренно различни неща. аз ти казвам аз как ми беше на мен. А това момче може да е била друга причината и така да сие мислел.
По въпроса чеме исзкарваш извън нерви понякога, еми нормално, след като пляскаш глупости.
Мързи те дапрочетеш два коментара и отговаряш само на последния.
Говореше че ще се оплакваш от СПАМ, то ако е така първи ще си заминеш.
Последна редакция от Kaisyn83 : 19-07-2014 на 13:55
Звездолин (19-07-2014)
не би трябвало пак да ти искат лична карта , щом са верифицирани и от там не би трябвало да има проблем
освен ако не ги ползваш и двете едновреммно и не започниш да теглиш пари и от двете
Ти знеш ли какво изобщо е СПАМ? Вземи попрочети малко има много информация в интернет. Значи си един пред платформата, а различен в живота? Брех, как се казваше тая диагноза?Това какъвсъм в живота няма нищо общо с това какъв съм предплатформата. двекоренно различни неща. аз ти казвам аз как ми беше на мен. А това момче може да е била друга причината и така да сие мислел.
По въпроса чеме исзкарваш извън нерви понякога, еми нормално, след като пляскаш глупости.
Мързи те дапрочетеш два коментара и отговаряш само на последния.
Говореше че ще се оплакваш от СПАМ, то ако е така първи ще си заминеш.![]()