............. Ба, умен, ... колко да е умен, ... докато не изкаже мнение некореспондиращо с твоето, ... до там ...
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Умното си е умно. Тук много хора изказват мнения, некореспондиращи с моето, пък и не е задължително.
Както и не е задължително аз да мисля като теб, нея или него.
Но рядко инфантилни и/или прости хора във форума наистина не се траят и обикновено повечето съфорумци ги забелязват и реагират по един или друг начин...........
----------
Ми човек като си казва тук и майчиното мляко...... неизбежно е в някой момент да стане за посмешище...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то е ясно че няма да е доброволно, но дали ще се появи конкурент, някой отмсъстител, който е излезнал от затвора, където е бил заради него?Доброволно власт не се отстъпва ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въййй , у тотален потрес съмБа, умен, ... колко да е умен,![]()
![]()
![]()
туй го приемам кът обида
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ако и в риала си е за посмешище - навсякъде ще е така, ... но, ако си е читав - няма такава теория ...Ми човек като си казва тук и майчиното мляко...... неизбежно е в някой момент да стане за посмешище...
----------
Нидей тъй Ба, ... нЪл си умен ....................................![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То това че някой е читав не значи че няма тъй да му се смеят![]()
![]()
дажи наложително е понякога
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Анастасия Волочкова - една от най-популярните руски звезди, бивша балерина от Большой театр,
а сега се занимава със собствени проекти,
разказва защо е напуснала партията на Путин "Единна Русия",
Настя Волочкова за Украйна, за Крим.
IVACEDA,
да те питам, какво ти е отншението към разколниците в нашата православна църква......????
от времената на фори светулката.....и алтернативния синод на пимен.....???
въпроса ми не е случаен.......и има отношение към темата......
после ще поясна..........![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Нещо свързано с долапа лиотншението към разколниците в нашата православна църква![]()
![]()
![]()
доста има да се изговори по таз тема наистина
![]()
![]()
![]()
![]()
masta (26-04-2014)
Не мисля. че има отношение, затова и няма да ти отговоря.
Православната църква се подчинява на догми.
В политиката и в светския живот не е така - светският човек е свободен да мисли със сивото си вещество така, както му диктуват неговият разум и неговите убеждения.
Апропо, Настя Волочкова е една от любимките ми и аз особено много се кефя на нейната позиция, която тя изразява в горния клип.