За съжаление хубавия вход беше снощи видях го но не ми се оставяше отворена позиция за през нощта и ги пропуснах ..сега дебна ако даде входче ще скачам ...
п.п. очаквах цяла нощ кротко да си рейнджи и сутринта да да де входче обаче ......неби..
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
И аз така![]()
евентуално следобед ще се включа , а до тогава ще посвърша малко работа , която изостана заради почивните дни![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Яз пък ся го гледам и ку върне под 100.40 мисла да го резна)
Че два теста нагоре го спряха)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз го виждам на 90$ петрола към следващите месеци.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз разчитам на Соро и САЩ, че ще правят мръсно на Русия, нали им трябват на руснаците петрола да е над 100 за да си запълнят бюджета.Абе за месеци чак (
Нали в сезона на пътуванията търсенето ше скача, па електромобилите са малко още ...
Мож да падне --- ма от друго ше е )
Имаш предвид да го селнеш ли ?Май ще е грешка ....тука едно 100,89 ми се привижда и тогава сел ...нооо все пак ще гледаме че е в една зона цената ....малко лигава
----------
айде скачам на дългите с едно обемче после ще добавям ..да сондирам пазара ...дали мисли като мен
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ам моя номер мИнаИмаш предвид да го селнеш ли ?Май ще е грешка ....тука едно 100,89 ми се привижда и тогава сел ...нооо все пак ще гледаме че е в една зона цената ....малко лигава
----------
айде скачам на дългите с едно обемче после ще добавям ..да сондирам пазара ...дали мисли като мен
)
32 точици му вземах ....
От 37 ... та до 05 преди малко)
супераз дадох стоп първия от 3 дни насам
ама чакам да го вида на къде ще хукне и да скачам пак ..
----------
такъв красив вход а аз да го пропусна ..идва ми да се гръмна
ама така е по законите на мърфи да стана от комп. за 15 мин. и да замине без мен ....
само 46 пипа успях да открадна ...ама за сметка на това с 4 творен обем...![]()
Последна редакция от ef4e : 07-05-2014 на 16:59
гейша -философ
ef4e би ли била така добра да кажеш в колко часът ти е бил сигналът за дълги и кога си влезнала?такъв красив вход а аз да го пропусна ..
Ако имаш желание и една графика може да качиш![]()