на банкомата колко спира ? Видях че има 3% такса за превалутиране . В какви валути са ви сметките .. .Кажете всикио подробно. Сметка в инста = УСД, сметка в скрил = ? и картата = ? (валута) че как се теглят долари без такса и от къде ако може :?
на банкомата колко спира ? Видях че има 3% такса за превалутиране . В какви валути са ви сметките .. .Кажете всикио подробно. Сметка в инста = УСД, сметка в скрил = ? и картата = ? (валута) че как се теглят долари без такса и от къде ако може :?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми тогава ще се чака докато дойде тяхната си карта, не е болка за умиране.така е ,обаче ко си стяхна карта ...иначче докато са светна кое как е прекачвах напразно две карти .......
за които не знае ,да не прикачва мастеркарт в скрила ,че като дочака верификацията ше се окаже ,че не може се тегли към нея ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тез въпроси са важни ,ама маи наи добре с тяханта карта в краина сметка...
като си с бг карта некви ипеи бг постоянно са намесват и минават доларите в лева и после пак левовете в долари и стават много ....
форума тотално а е скапал...не може се влиза нормално ...
от около 30 пъти се логвам един ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
аз доста време не бях влизал ама не съм имал проблеми - с тези празници ,,,![]()
то с празниците няма проблеми обикновено .....после има проблеми с приспособяването към работна седмица маи повече ..........
![]()
лошото на празниците е , че свършват, но пък идват нови, което пак е лошо , щото и след тях трябва да се приспособява човек![]()
така е ,в нашта държава празниците са много наистина ,особено маи и декември , и отпуските като си слеят хората става ваканцията ..........![]()
аз ако пия в събота чак във вторник съм се освестил, не е като едно време
ма то казват всичко от нередовно пиене било![]()
ам маи зависи какво и колко ......може и по прилично се минава и пак да се пие ,,,, особено ако ти трябва главата рано на другия ден .....
![]()