• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Брокери
    • Мнения на Трейдъри
    • Разплащателни системи! Част 2

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Разплащателни системи! Част 2

+ Отговор в тема
    Страница 145 от 207 ПървиПърви Предишно ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 1 441 до 1 450 от общо 2066
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 21-01-2020 18:38 #1441 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Zagorka
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Zagorka не е на линия
      Маркет мейкър
      Не е зададено настроение

Моля, изберете категория: - Откажи
      Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Zagorka е отвъд представите Аватара на Zagorka
      Град
      Стара Загора
      Начислени плащания
      2,416.67 USD
      Благодарности
      1 425
      Благодарили са му 8 605 Пъти в
      2 614 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от alba Виж мнението
      Нуждая се от информация за едни платежни системи. Искам да направя едно депозиране с кредитна карта. Обаче се оказа, че не можело директно от карта, а през платежни системи-посредници. На едното място купуваш някакви ваучери с номер и пин код и после ги ползваш където искаш. По-точно където ги приемат. Другите две места са някакви криптоборси. Купуваш едни криптовалути и после можеш да ги продадеш на друго място. Не знам дали добре го обясних, но и на мене ми е непознато и сложно. Защо го правят така хич не ми е ясно? Да оставим таксите и комисионните. Тука има друго нещо. Вкарваш си всички данни за картата в някакъв сайт, който изобщо не е ясно дали има регулация? Става дума за следните три платежни системи: Vload, Cardbit и Instacoin. Ако имате информация за тях ще е полезно да я споделите тук. Може ли да имаме доверие на подобни посредници? Защо загинаха Skrill, Netteler, PayPal?
      След като не ти е ясен сайта леджит ли е не е ли, най-добре си сложи паричките в джоба и бягай някъде другаде. Криптовалутите може да си ги купуващ директно на борсата, а не през някакви посредници, дето може и да не са много леджит. Тези платежни системи загиват, защото законите много ги затегнаха. Искат сумати документи за идентификация вече, страшен ужас е. А комисионите и таксите са убийствени. На Пейпал обменните курсове направо къртят мивки. Само вкарваш пари в тях, заключват се акаунтите, искат нови документи, а на търговците им удрят по един шут и така. Много оплаквания има за затворени профили без причина и за взети пари, които не им връщали. Или начисляване на такси за разследване по 100-200 евра, които трябвало клиента да плати и са ги взели от неговия акаунт. Абе, ужас. Затова се отказах да ги ползвам. Оставих само Ипей, че с тях си плащам сметките, но и те попаднаха под ударите на закона и сега лимитите ги намаляли до 300 лева. Ако съм искал без лимит трябвало да платя 1 лев на каса на Изипей и да ми видят картата аз ли съм, не съм ли и тогава минавам най-високо ниво без лимит. При пазаруване ползваме една предплатена карта. Пълним я в онлайн банкирането и плащаме. Ако някой открадне данните, тя е празна. Плащане няма да има Да сме по-защитени уж.

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Искате ли да печелите пари, като пишете? Присъединете се към нас и ние ще ви помогнем.

2. Следните 11 потребители изказват благодарности на Zagorka за полезния пост:

minkov (21-01-2020), alba (21-01-2020), Нерегистриран (6), kypa (21-01-2020), skrasi (21-01-2020), jssj (22-01-2020)

3. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    4. 21-01-2020 18:39 #1442 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Maikal
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Maikal не е на линия
      Старши дилър
      Bermuka tebal

Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Maikal има блестящо бъдеще Аватара на Maikal
      Град
      Кюстендил
      Начислени плащания
      416.55 USD
      Благодарности
      726
      Благодарили са му 1 823 Пъти в
      561 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Пейпал си е мн добре добавиш си към сметката със виртуална карта и си ти какво искаш прави тегли плащай и за какво се сетиш

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Лесно е да печелите пари, без да напускате дома си. Открийте сметка в ИнстаФорекс.

5. Следните 5 потребители изказват благодарности на Maikal за полезния пост:

minkov (21-01-2020), alba (21-01-2020), kypa (21-01-2020), skrasi (21-01-2020), jssj (22-01-2020)

6. 21-01-2020 19:33 #1443 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      Благодарили са му 23 001 Пъти в
      2 468 Поста
      Тази публикация е написана в рамките на кампанията, като предоставя награди за съдържание. Всеки може да участва в тази кампания и да използва авторския си талант, за да печели пари.
      Цитирай Първоначално написано от Zagorka Виж мнението
      След като не ти е ясен сайта леджит ли е не е ли, най-добре си сложи паричките в джоба и бягай някъде другаде. Криптовалутите може да си ги купуващ директно на борсата, а не през някакви посредници, дето може и да не са много леджит. Тези платежни системи загиват, защото законите много ги затегнаха. Искат сумати документи за идентификация вече, страшен ужас е. А комисионите и таксите са убийствени. На Пейпал обменните курсове направо къртят мивки. Само вкарваш пари в тях, заключват се акаунтите, искат нови документи, а на търговците им удрят по един шут и така. Много оплаквания има за затворени профили без причина и за взети пари, които не им връщали. Или начисляване на такси за разследване по 100-200 евра, които трябвало клиента да плати и са ги взели от неговия акаунт. Абе, ужас. Затова се отказах да ги ползвам. Оставих само Ипей, че с тях си плащам сметките, но и те попаднаха под ударите на закона и сега лимитите ги намаляли до 300 лева. Ако съм искал без лимит трябвало да платя 1 лев на каса на Изипей и да ми видят картата аз ли съм, не съм ли и тогава минавам най-високо ниво без лимит. При пазаруване ползваме една предплатена карта. Пълним я в онлайн банкирането и плащаме. Ако някой открадне данните, тя е празна. Плащане няма да има Да сме по-защитени уж.
      Държа си ги парите в джоба, ама не това е целта. Заплюх си един форекс брокер с много прилични условия за търговия. Само че като тръгнах да отварям сметка там се оказа, че депозирането е сложно. Да не кажа, че е опасно.Що ги правят така нещата нямам представа? Ама не е никак добре. Затова повдигнах темата дали някой има опит с подобни платежни системи? Може ли да се поеме този риск ? Ако не, то дайте предложение за валутен брокер опериращ с нормални платежни методи и без посредници.

Присъединете се към нас, ако мечтаете да станете писател на свободна практика.

7. Следните 14 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

minkov (21-01-2020), kypa (21-01-2020), skrasi (21-01-2020), Нерегистриран (11)

8. 21-01-2020 20:22 #1444 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 921
      Благодарили са му 45 407 Пъти в
      12 210 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Държа си ги парите в джоба, ама не това е целта. Заплюх си един форекс брокер с много прилични условия за търговия. Само че като тръгнах да отварям сметка там се оказа, че депозирането е сложно. Да не кажа, че е опасно.Що ги правят така нещата нямам представа? Ама не е никак добре. Затова повдигнах темата дали някой има опит с подобни платежни системи? Може ли да се поеме този риск ? Ако не, то дайте предложение за валутен брокер опериращ с нормални платежни методи и без посредници.
      То ваъщност повечето брокери ползват нормални методи за разплащания. Вероятно само този дето ти си си го харесала ползва някакви екзотики.
      Замисли се малко - защо някой ще ползва екзотични разплащателни системи, ако може да ползва "нормалните"
      Според мен нормалните разплащателни системи не искат да работят с него, защото явно не е много читав, тъй, че според мен по-далеч от този брокер, ама ти си реашаваш де.

Пишете статии и печелете пари с удоволствие.

9. Следните 4 потребители изказват благодарности на minkov за полезния пост:

kypa (21-01-2020), skrasi (21-01-2020), alba (22-01-2020), jssj (22-01-2020)

10. 21-01-2020 20:49 #1445 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Казуса на alba, пресполагам е обвързан и с това, че няма да я третират като eu клиент.
      Аз избягвам брокери, които ми създават затруднения с депозиране, с презумпцията, че с тегленет още е още по-трудно и разни други аргументи сходни с посочените от Минков.

За пейпал, аз съм доволна, има много търговци, които само него приемат, така че нямам много избор когато искам нещо определено да купувам, на фона на скрила и на банките курса на превалутиане е по-приличен.Но наблюденията ми са само от шопинг.
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark

Форекс търговията с ИнстаФорекс е изборът на професионалистите. Открийте сметка.

11. Следните 4 потребители изказват благодарности на Novak за полезния пост:

kypa (21-01-2020), skrasi (21-01-2020), alba (22-01-2020), jssj (22-01-2020)

12. 21-01-2020 21:46 #1446 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Ами изглежда че да. Ето какъв списък от възможни криптовалути са надиплили в частния офис на този брокер: Bitcoin, Litecoin, Ether, Ripple, USD Coin, Tether (USDT), True USD, Bitcoin Cash и това е всичко. Не е малко нали? Само че аз съм много боса в тая област. Да не кажа, че съм скептична за криптовалутите като начин на разплащане. Хвърляне на пари на вятъра е това за мене. По-добре е да ми препоръчате брокер с човешки методи за депозиране и теглене. Защото трудно вече се намират по нашите земи и времена.
      Регистрирай се в Кракен, СЕПА превод до там, като ти потрябва крипто за брокера обменяш и депозираш. Като теглиш по същия път обратно.
      С УСДТ най-добре, понеже няма валутен риск. Обаче има три валути с такова име, трябва да видиш точно коя приемат. В Кракена има Омнилейър.
      От останалите мисля Лайткойня е най-евтиното, но може да разгледаш такси и волатилност на останалите.
      Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.

Гарантирано възнаграждение за публикуване на статии на всякаква тема.

13. Следните 7 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

skrasi (21-01-2020), alba (22-01-2020), Нерегистриран (4), jssj (22-01-2020)

14. 22-01-2020 13:29 #1447 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите alba е отвъд представите Аватара на alba
      Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      Регистрирай се в Кракен, СЕПА превод до там, като ти потрябва крипто за брокера обменяш и депозираш. Като теглиш по същия път обратно.
      С УСДТ най-добре, понеже няма валутен риск. Обаче има три валути с такова име, трябва да видиш точно коя приемат. В Кракена има Омнилейър.
      От останалите мисля Лайткойня е най-евтиното, но може да разгледаш такси и волатилност на останалите.
      Май сте прави, че не трябва да се работи с брокери с трудно депозиране. Колкото и да им изглеждат добри останалите условия. Защото може да се окаже, че тегленето е още по-сложно. Винаги има уловки, нали? Сега си обяснявам защо се задържаха тези криптовалути. Спекулират с тях на тези равнища и печелят от такси и комисионни.

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

15. Следните 15 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

kypa (22-01-2020), jssj (22-01-2020), Нерегистриран (12), skrasi (22-01-2020)

16. 22-01-2020 14:42 #1448 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      На криптотата проблемът им е волатилността, иначе таксите на повечето са значително под бамковите, електронно-платежно-системските и 5-10 пъти по-малки от картовите.
      Щом може да се депозира с толкова видове хойни не би трябвало да има проблем и с тегленето (пак в хойни). Само трябва да се пита да нямат изискване за един и същ адрес (останало от електронните платежни системи) и ако имат да депозираме и теглим през портфейл, не директно от борсата.

Развихрете креативността си и получете награди за това!

17. Следните 7 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

jssj (22-01-2020), alba (22-01-2020), Нерегистриран (4), skrasi (22-01-2020)

18. 22-01-2020 15:43 #1449 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      alba
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      alba не е на линия
      Баннат
      Не е зададено настроение

Начислени плащания
      1,865.15 USD
      Благодарности
      13 093
      2 468 Поста
      Цитирай Първоначално написано от kypa Виж мнението
      На криптотата проблемът им е волатилността, иначе таксите на повечето са значително под бамковите, електронно-платежно-системските и 5-10 пъти по-малки от картовите.
      Щом може да се депозира с толкова видове хойни не би трябвало да има проблем и с тегленето (пак в хойни). Само трябва да се пита да нямат изискване за един и същ адрес (останало от електронните платежни системи) и ако имат да депозираме и теглим през портфейл, не директно от борсата.
      Това че цената им се променя бързо и рязко е едното неудобство. Говоря от моя гледна точка естествено. Другият проблем е, че има много съмнителни сайтове в тази криптообласт. Преди често имаше новини за изчезнали биткойни за милиони, защото определена борса обявила фалит или била хакната. Затова аз предпочитам да не навлизам в това минно поле. Страх лозе пази. Намерих друг брокер с удобни методи за депозиране.

Станете автор и печелете от публикуване на ревюта

19. Следните 14 потребители изказват благодарности на alba за полезния пост:

skrasi (22-01-2020), kypa (22-01-2020), jssj (22-01-2020), Нерегистриран (11)

20. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    21. 11-02-2020 22:13 #1450 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      Епайментса ги подкарали:

On the February 11, 2020 ePayments Systems Limited (‘ePayments’) agreed with the Financial Conduct Authority (‘FCA’) to suspend all activity on its customer accounts. This decision was taken following a review, by the FCA, of ePayments anti-money laundering systems and controls, which identified weakness that required remediation.

We know this will be a very frustrating time for our customers. We apologise for any inconvenience caused and are working tirelessly with the FCA to ensure improvements are made and accounts can be reactivated as soon as possible. During this improvement process, we want to assure customers that their funds are being safeguarded as normal.

Имате ли талант за писане? Ако не опитате, няма да знаете.

22. Следните 2 потребители изказват благодарности на kypa за полезния пост:

Нерегистриран (1), Novak (12-02-2020)

+ Отговор в тема
    Страница 145 от 207 ПървиПърви Предишно ... 45 95 135 143 144 145 146 147 155 195 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация Мнения на Трейдъри   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти