Аз съм учила по история, че са имали сключен договор за ненападение и затова Сталин не е очаквал нахлуването на Германия....
Никога не съм чувала да са били съюзници.......
Ама ти сигурно знаеш повече...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз го написах туйз съм учила по история, че са имали сключен договор за ненападениемалко назад
![]()
![]()
![]()
Инък освен всичкото , Сталин е бил информиран,че германците възнамеряват да нападнат съветския съюз ....а информацията идвала не от къде да е ... а от Токио![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
така е, и понеже Сталин по принцип на никой и на нищо не е вярвал, този път и на това не е повярвал......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и за това в началото е имало големи загуби за руснаците , щото те не са имали командири ...след голямата чисткаи понеже Сталин по принцип на никой и на нищо не е вярвал![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
На 23 август 1939 се сключва Договорът Молотов - Рибентроп, който довежда до подялбата на Полша, окупацията на Литва, Латвия и Естония от СССР и до откъсването на територии от Румъния (сегашна Молдова и Северна Буковина) и присъединяването им към СССРТова е пакт за не нападение,не на военен съюз срещу друга държава
А в следствие на пакта :
"Правителството на Райха и на СССР чрез подписания днес договор, като уреждат границите между двете държави, вследствие разпадането на Полската държава и създавайки по този начин сигурна основа за продължителен мир в Източна Европа, единодушно изказват своето гледище, че е в интерес на всички народи да приключат положението на война, което съществува между Германия, от една страна, и Франция и Англия, от друга. Двете правителства, прочее, ще направят общи усилия да се постигне тази цел колкото е възможно по-скоро. В случай, че това не се достигне, ще се докаже, че Англия и Франция са отговорни за войната."
![]()
masta (23-04-2014)
Дори първите седмици от войната, доставките на пшеница от СССР за Германия са продължили. Руснаците са мислили че е някакво недоразумение. Припомнете си че заедно си поделят Полша. До като Германия превзема Франция, Белгия, Чехия, руснаците слагат ръка на прибалтика, войната с Финландия. Склонен съм да си мисля за договероности между тях и синхронизирани действия за подялба на Европа.
Склонен съм да си мисля за договероности между тях и синхронизирани действия за подялба на Европа.
----------------------------------------------
Точно това е бил смисъл на договора Молотов - Рибентроп - подялба на Европа - или поне източните и части.....
Най верни съюзници. Нагласите са били Германия да влезе първо на британските острови. Хитлер е бил на кантар. Щото по този начин лишава хЪмериканците от плацдарм в Европа. И това предупределя изхода на войната. Но в един момент на Хитлер му се е сторило че СССР е по лесната плячка. И с нейните ресурси вече Лондон е безсилен. Това му е била фаталната грешка!!Аз съм учила по история, че са имали сключен договор за ненападение и затова Сталин не е очаквал нахлуването на Германия....
Никога не съм чувала да са били съюзници.......
Ама ти сигурно знаеш повече...