Те и повечето брокерчета така процедират![]()
![]()
има един австралиец дето направо ти затваря сделките като са на -30 пипа
![]()
Няма значение от марджина![]()
![]()
Те и повечето брокерчета така процедират![]()
![]()
има един австралиец дето направо ти затваря сделките като са на -30 пипа
![]()
Няма значение от марджина![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
май не съм го срещал тоз аз в мойта бонбонуксна кариера![]()
![]()
или ку съм бил при него е било в по-късен етап когат вече съм ползвал сравнително нормални стопове
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми аз у началото бая изненадан бях , като почна да затваря наред позиции ... а марджина си беше доволен![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ем не знам... тез бонбонукси откак съм ги намерил форумните ич не съм и гледал за други![]()
![]()
инак бая причудливи условия и аз съм срещал де
![]()
![]()
щот докът стигнем до тука горе долу бая други бонбонукси съм усвоил
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз само 2 бонуксчетапък и не съм търсил други
![]()
![]()
тука си е най-добре
![]()
тоз е най-убавияи едно от особено убавите му качества е, че ежемесечно идва сравнително по едно и също време
туй е изключително добре когат вече почне да се планирва капиталеца за постигане на конкретни цели
![]()
Да трупаме бонуксче като катерички ли![]()
![]()
![]()
ми те накрая ги взимали инстата , не оставяли пукнато орехче
![]()
![]()
нема трупане изобщодаже напротив - требе да се избягва струпването на голям бонбонукс ако има застой на самата търговлия
требе да се работи с максимално голям риск за максимални резултати
![]()
Я, елате да натрупате бонукс в темата за социална търговия малко акъли за тИлифон да дадете.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
ще дойдем и ще дадем със сигурностама таз тема също требе да и се отдели внимание - щот още не сме изяснили дали форекса е хазарт и дали хазарта е непобедима карта
![]()
![]()