Еми ще се затворят много ясно. Като вземаш 400-500 лева на месец каква екскурзия да си направиш.
Еми ще се затворят много ясно. Като вземаш 400-500 лева на месец каква екскурзия да си направиш.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Без пари няма как да има веселба , то всеки нещо го човърка и не му дава мира това безпаричие![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
важно е само да се насъбирва компания сравнително голяма от време на време независимо от мат'риалното състояниещот инак психотичните заболявания може да се развият много бърже
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Опасно си е ... всяко нещо крие рискове и едното и другото , а в комбинация да не говорим![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
при една малко екстремно оптимистична гледна точка даже безпаричието повод за празнуване може да бъдеедно време непосредствено след комунизъма мисля имаше песни на таз тема бая
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо от типа Ода за радосттане мога да си представя такава гротеска , в която радостта и безпаричието са в синхрон
ем то и там реално бат бетовена призовава къмто игнорирване финансовото състояние на комшията![]()
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%...82%D1%82%D0%B0
Новобранец (03-05-2014)
Ей има и такива... Не ги разбирам ама има.... Гладни, бедни и радостни. Аз искам да имам кинти да имам радости..
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
двете неща са независимитуй е една от основните идеи принципно
щастливостта на индивида не зависи пряко от материалното състояние
както и обратното
![]()
![]()
![]()
![]()
Още от деца се тръшкаме и плачем за да ни купят играчка , която е олицетворение на материалното. И това не е случайно, понеже артефактите са тези които съхраняват нашето присъствие и след физическата ни смърт![]()