мойта има тук таме по нещопредимно крокодила
другото реално не може да се нарече индикатор
конкретно - пивот точки, фрактали и обемец
и мойта графика е бяла също - щот да мога с молив да чертая по нея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мойта има тук таме по нещопредимно крокодила
другото реално не може да се нарече индикатор
конкретно - пивот точки, фрактали и обемец
и мойта графика е бяла също - щот да мога с молив да чертая по нея
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ъглеца не го ли забрави![]()
![]()
аз пък ич туй до ся не съм ползвал, даж на демо
![]()
![]()
Рядко и фибото , но тъй ...за джъст инфо![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ем да, ъглеца същои фибо с едни четвъртити нива също
ама то туй вече къмто премерванията нали спада
демек се разнася наляво надясно по графиката и не седи на едно място само
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (21-04-2014)
Понякога тъй ти дава някакъв ориентирно предпочитам тъй да чертая аз с големите линии
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ем то общо взето картинката ко се случва се вижда и без тез работи - само ценичката кът е турена - вече тез стойности - ъглеци, фибота мибота, крокодили - туй за конкретно да се види кога да влезя ил да излезя го ползвам аз![]()
Методът силно ме заинтригува, дай повече детайли. Примерно как се предпазват топките от опърляне на огъня.Ние използваме голяма набор от помощни средства.Като например:фундаментален анализ,технически анализ,новини и други .
Не малка част от колегите се занимават и със окултни дейности с цел подпомагане на анализа ,като например танцуване полугол около дадени предмети ,най-често кристални топки и огън![]()
![]()
![]()
бобец също може да се фъргаи кавенцето кът се прави по- на ситничко смляно се турга и после кът се изпие се обръща чашката
![]()
![]()
там най-убавия анализ излиза
![]()
![]()
![]()
То и в крайности не бива да изпадаме според мен. След какви ли не изпробвани даджи, оказали се що-годе безсмислени, останах само с два т.нар индикатора и един т.нар. обект - фибо, понякога за допълнителен ориентир, които наистина ми вършат работа. Съвсем без нищо е по-зле. С много - още по-зле.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Друг популярен метод е анализ на ръка. По-напредналите в метода могат да го практикуват и на отрязана ръка.
требе да се знае кой инструмент ил индикатор съответно какво и кога измерваи в какви граници може да се отклонява от реалността
ку не ги знаем тез работи е по-удачно съответното нещо да го няма на графиката
![]()
![]()
![]()
![]()