Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето и нещо комично за хрониката на българските трейдъри - аз току що си поръчах карта Скрил без да искам!
Имаше опция "плати за карта" и аз натиснах, за да видя с какъв метод се плаща и ми светна съобщение - "Честито, поръчахте карта и тя ще е при вас не по-късно от 4.09.!"
Пълен шах с пешка! Аз нямам пукната стотинка в Скрил акаунта и освен това съм свикнал за такива отговорни неща системата да те пита поне един, ако не и два пъти дали си
съгласен и т.н. А тук дори няма бутон да се откажеш и картата вече пътувала към мен. Някой знае ли поне как ще дойде? Да не ми звънне някой болен от Ебола нигериец на вратата?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Рових да видя къде е този бутон "Плати за карта" и така и не го намерих из Скрил-а...Ето и нещо комично за хрониката на българските трейдъри - аз току що си поръчах карта Скрил без да искам!
Имаше опция "плати за карта" и аз натиснах, за да видя с какъв метод се плаща и ми светна съобщение - "Честито, поръчахте карта и тя ще е при вас не по-късно от 4.09.!"
Пълен шах с пешка! Аз нямам пукната стотинка в Скрил акаунта и освен това съм свикнал за такива отговорни неща системата да те пита поне един, ако не и два пъти дали си
съгласен и т.н. А тук дори няма бутон да се откажеш и картата вече пътувала към мен. Някой знае ли поне как ще дойде? Да не ми звънне някой болен от Ебола нигериец на вратата?![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Къде пък видя бутон 'Плати " ? Има бутон поръчай . Получаваш пластмасата а таксата си я прибират от първите пари постъпили по скрил сметката.Ето и нещо комично за хрониката на българските трейдъри - аз току що си поръчах карта Скрил без да искам!
съгласен и т.н. А тук дори няма бутон да се откажеш и картата вече пътувала към мен. Някой знае ли поне как ще дойде? Да не ми звънне някой болен от Ебола нигериец на вратата?
Току що поръчах нова карта , че старата изтече преди месец и никъде не поискаха пари , а в акаунта има по-малко от необходимите 13 $.
----------
Няма такова нещо. Нали знаеш, че се престарава пенман?
разликата между "печеливш" и "непечеливш" е доста размитавъзможно е да печелиш, обаче това да не е редовно и/или с големи разлики в сумите, като междувременно понякога да изгубваш повече отколкото печелиш
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Мен май срока на една карта към инстата изтича. Чудя се дали да я подновявам, или само през скрила да тегля!
а тя таз инстакарта дет бай Георги вика - тя е старата пайонерската сигурнотя е още по-скъпа отколкот сегашната
през скрила най-евтинко сега - ама не се знае до кога
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Доста брокери ползват скрил, което също е предимство
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark