Така е , малко са хората с които може да водиш прилична дискусия![]()
![]()
а и тия дни нещо освен пазареца муден , но и форума
![]()
![]()
Така е , малко са хората с които може да водиш прилична дискусия![]()
![]()
а и тия дни нещо освен пазареца муден , но и форума
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Има специални програми, които не само ти броят символите, но и ти светват в червено всички правописни грешки.
Аз ползвам такива, когато пиша статии, но за коментари по форумите не съм ги позлвал. Явно ме домързява.
Затова винаги някой ми скача - "Уж пишеш статии, а имаш правописни грешки" Какво да им обяснявам, че не съм робот и е нормално да бъркам, но когато
е за платени текстове подлагам всичко на драконовски проверки.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То у тука е на същия принцип , но работата е че на пост ти се плащаа това пост е 50+ символа
Тъй че не трябва много зор да се даваа дали е написано правилно ......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Да. Аз по принцип съм свикнал да бъда доста обстоятелствен и затова ми е трудно да се вместя в 50 символа, но предполагам, че модераторите няма да се
сърдят, че пиша повечко. Надявам се, че не пиша глупости?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми не знамНадявам се, че не пиша глупостиако някой пише прекалено много... не го чета
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Хаха, това е като един, почнал да чете книга и е мислил че цялата книга е 80 страници. Стигнал до 5-та страница и тогава видял, че книгата е 120 страници и се е отказал.Ми не знам ако някой пише прекалено много... не го чета![]()
Не , това е като един![]()
![]()
дето оценява книгите ,а чете само първите и последните 5 страници
![]()
![]()
Ами ето пример за драскане :
Дани ти си много прав разбира се и аз съм напълно съгласен с теб
И сега това трябва да се напише още 150 пътя и ....готово![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Emil Enchev (25-04-2014), penman (25-04-2014)
- "Вашето мнение за бедните ...?";
- "Да го д.хат, бедните ...!"
.........................
![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Barabata (25-04-2014)
Ти си много прав и аз съм напълно съгласен с теб .........Да го д.хат, бедните ...!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()