Може и повече време да отнеме![]()
спомням си добре , че първият месец бонуса ми беше около десет долара![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
моя беше към 15 някъдеама па първия месец ми беше три четири дена само
след туй втория месец мисля всех към 150 лефа бонбонукс, след туй 350 и след туй вече чак нормално 700
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моя мисля че беше между 50-70че първият месец бонуса ми беше около десет долара![]()
![]()
![]()
след туй 100 ... а после в ритъм
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Добре ги правиш, ама не е за всеки, или поне за мен .... не мога да отговарям на всяко мнениетуй вече чак нормално 700![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вие още от началото сте имали добър старт с писането,
аз до такива сериозни суми не съм стигала
чак нормално 700
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ку има свободно време достатъчно ич не се и усещат кога се натрупватку се отваря форума през работно време даже може и няколко пъти по толкоз да се съберат без особени усилия
![]()
![]()
Усилия са си![]()
![]()
пък и да не броим тъй изгубеното време от повтарящия се моабед
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
абе евалата аз цял ден пиша и не мога да направя а ти правиш 700 за месец ли за ден ли кво каза незнам ти сигурно само в тоя саит живееш ах тия пари не немога да отделям такова време след като не знам дали това не поредната измама![]()
И мен първия месец бонуса ми беше 10 долара, след това 80 долара, след това 300 долара.![]()