И тогава не беше толкова тесен рейнджа...Ти тъкмо ше се ориентираш към други и то ще вземе да тръгне - по законите на Мърфи. И пауда така е ситнил преди да се изсули 2008 г, така че... след такъв застой обикновено следват големи движения, само дето тук не е много сигурно накъде ще е. Аз съм повече за надолу.
дано американците го раздвижат най-накрая, че и европейците почнаха да дремят напоследък като азиатците!!!
Аз така и не разбрах защо смяташ, че сега ще обърне посоката???
Не видях тази нощ да е излязло нещо притеснително...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за дългите позиции стана много кофти направо ми е отнесло стопа на плюс 1 и мисля че шефа на швейцарската банка ни подля нещо вода към 13.30 тъкмо се беше упътило нагоре![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любимата ми двойка е направо скапана, на дневна е изключително грозна гледката.
остави, тя и на седмична е грозна гледка.................................................. .................................................. .................................................. .
Опа едно късо от мен от 141.35 и стоп на 13 медузи!
Аз на седмична хич не мога да я гледам, защото там като погледна направо ми се повръща.остави, тя и на седмична е грозна гледка .................................................. .................................................. .................................................. .
Първо защото от много време технически ми се струва че е дошло време за по-голяма (още една) "корекция" надолу;
Второ, защото напоследък ик. данни за йената са 90% добри;
Трето, защото токийската инфлация от снощи е наистина зашеметяваща, а доколко е съществен фактор бъдещето ще покаже - както знаем фундамента често се отразява със забавяне на цената.
А защо трейдърите да ги е грижа за инфлацията? (не че ти не си знаеш, че пазарът на йената реагира най-вече на инфлацията)
Consumer prices account for a majority of overall inflation. Inflation is important to currency valuation because rising prices lead the central bank to raise interest rates out of respect for their inflation containment mandate;
А защо да ги е грижа за токийската инфлация?
Tokyo is Japan's most populated city and releases CPI data a month ahead of National CPI. This early data is thought to be the most important consumer inflation release, yet it tends to have a relatively muted impact in light of the nation's tame inflation situation
Извинявай, обаче хич не ми се превежда в момента, дано имаш понятие от английски![]()
Последна редакция от Eli2356 : 25-04-2014 на 20:47
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
pablo (25-04-2014)
Токийската инфлация от снощи е според очакваниятаПърво защото от много време технически ми се струва че е дошло време за по-голяма (още една) "корекция" надолу;
Второ, защото напоследък ик. данни за йената са 90% добри;
Трето, защото токийската инфлация от снощи е наистина зашеметяваща, а доколко е съществен фактор бъдещето ще покаже - както знаем фундамента често се отразява със забавяне на цената.
А защо трейдърите да ги е грижа за инфлацията? (не че ти не си знаеш, че пазарът на йената реагира най-вече на инфлацията)
Consumer prices account for a majority of overall inflation. Inflation is important to currency valuation because rising prices lead the central bank to raise interest rates out of respect for their inflation containment mandate;
А защо да ги е грижа за токийската инфлация?
Tokyo is Japan's most populated city and releases CPI data a month ahead of National CPI. This early data is thought to be the most important consumer inflation release, yet it tends to have a relatively muted impact in light of the nation's tame inflation situation
Извинявай, обаче хич не ми се превежда в момента, дано имаш понятие от английскиа очаквания и реалния ефект е СЛАБ.... Поне това виждам в календара на Делтасток.
п.п. Разбира се ти може и да си права аз просто съм любопитен какво те кара да скъсяваш.
от сега ми мирише на гап надолу................. да видим де
Йената напоследък се движи в тясна връзка с фондовите пазари.Днес доста се потопиха индексите и може да е началото на по-голям спад.Ще видим другата седмица вече ще е интересна откъм фундамент.