Според мен не е за отваряне на позиции сега. Пазарът е абсолютно заспал. Аз лично лягам да си поспя тази вечер, утре ще го мисля.
Част от късите ги затворих, на другите стопът е на много хубав плюс за през нощта.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз пък некъф сел лимит обмислям
в зоната на 1298-1303 ....
за през нощта, ку некой реши да си дигне пазара да продаде по добре))
Ама малко вероятно е поне засега - да го сложа![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Както казах дълги дълги и само дълги ..................
Дългосрочно и после само добавки към печелившите позиции
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
И аз така мисля, като погледна на месечна графика.Както казах дълги дълги и само дълги ..................
Дългосрочно и после само добавки към печелившите позиции
Особено пък ако е златна акулата и по-обемиста - няма мърдане.
----------
Нерде 1300, нерде Стамбул?Мож до 1291 да го качат случайно ..
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
мой мой всичко мой то златотокъде е слона елинце
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Хи хи... може и да може, но има вероятности с по-голяма вероятност като че ли...
Ми спотайва се нейде из по-широчките пещери май и си умножава акаунта, не му трябва още безплатен капитал явно..Ако се появи питай го лично къде е бил, аз не съм упълномощена изрично да давам такава секретна информация.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-04-2014 на 21:33
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
О тя, нали имаше една праисторическа акула дето е била най-голямата акула някога обитавала земята. Супер мощна била и супер голяма, ей това е златото. В момента е мощно, сигурно ще продължава да е така, но след време ще изчезне!Особено пък ако е златна акулата и по-обемиста - няма мърдане.![]()
Бе сега синият кит е най-голямото животно на земята. Обаче в областта на форекса златната акула си е най-хищната, ако се съди по темата "От кой инстумент сте загубили и спечелили най-много" - като гледам най-много нещастници са били изядени от златни акули.![]()
![]()
На мен лично и най-големите ми печалби, и най-големите загуби са били от златото. Надявам се за в бъдеще да останат само първите, де...
----------
еее, чак пък да изчезне... не мисля, че така лесно ще последва примера на животинския си еквивалент и ще ни отърве от присъствието си като най-старо парично средство на планетата.но след време ще изчезнеможе би повечко ще се забави...
Мен Златю си ми е за надоле ....
Ама без позиция![]()
Чакам си 1-2-3-то на дневна да тръгне)
Стопа на 1332![]()