Значи са като Северна и Южна Кореея , нямат сключен мирен договор - корейците имат сключено само премирие..
но не знаех за Япония и Русия
----------
Вярно е......отделно и ресурси нямат , и армията им е доста ограничена след втората световна война .................................................. .......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е, нямат официално сключен мирен договор, но това едва ли е повод за започване на военни действия. Путин може действително да удари на камък в Япония, груба грешка ще бъде, ако рече да се пробва......
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въпроса е докъде се е самозабравил....но тук вече целия свят ще е срещу него
Дори и Китай който до момента ги подкрепя донякъде за Крим , едва ли ще е на руска страна
То може би прави руснаците ,че постепенно им дават някой лефа то впрочем има ли статистика колко аджеба са тия хора там
![]()
Че то може да е доста голяма инвестиция![]()
Даже сега се сетих оня ден как руснаците опростиха на Северната Курея дълг от 10 милиарда![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Вече е ясно, че Путин има намерение да води агресивна външна политика. Той едва сега започва, можем още доста да очакваме от него, според мен. Но не ми се иска да мисля, че толкова ще се самозабрави. Подобен ход може да свърши много зле за него....
Явно вече самата власт в Русия е напълно негова , че зарад туй сега толкоз си позволява![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
според мен докато е още под пара, Путин трябва веднага след анексирането на Донецка област, де се обърне и към Япония.. даже не му трябва тук и разрешение от Парламента щом са още във война..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Ама той анексира ли вече Донецка област? Кога? Сигурно е било, докато аз съм прекарала в сладък следобеден сън 3 часа.......
Пъргаво действа.........
А Приднестривието?