Аз вчера дори ти писах и те предупредих, че е възможно точно това да се случи а не се възползвах максимално
При евро ози движението до момента е близо 200 пипа не очаквах толкова и не направих добра добавка.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз вчера като го гледах, мислех че форексфакторито се е бъгнало нещо.Като видях преди малко Икономическия календар онемях
Целият в червено.днес се очертава един хубав ден за търговия !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма се плашим, ей сега ще му изуем гащата за още илядо фитки надолу
Къде са тия 200 чушки на евро/озято??? При мен е мръднало за нощта 60-65 манатарки само???
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
рано пиле рано пееаз мойта работа си я свърших в 4:30
сега вече по-спокойно
![]()
D-12 (23-04-2014)
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Добавката ми е от 1.4830 какво да се плаша само -70 пипа към моментадребна работа
до края на деня може пак да съм в положителни територии. Днес е сряда ще намажа големия суап!!!
D-12 (23-04-2014)
От 1.4725 до 1.4913 ,
не са точно 200 , но приблизително това показват грубите сметки![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Моя е грешката, ти ми говориш за евро/ози, аз гледам евро/ киви......Получи се като във филма ЕДИН НЕ ЧУЛ, ДРУГ НЕ ВИДЯЛ, само дето и двете роли са моите![]()
Първо кафетои после графиките и търговията ,
че да не стават грешки .........................................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Голямо падане е имало тука през нощта , чудна работа ако някой е имал къси![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.