Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (19-04-2014)
100 интересно ми е, толкова говориш за тестване. Какъв метод на тестване предпочиташ лично ти?Ок, а как знаеш, че търгуваш успешна система? Как си я тествал? Ако е тествана е немислимо да се сменя всеки месец просто защото тестването отнема месеци
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (19-04-2014)
При мен сравнително бавно се развиваха нещата на този етап и определено си мислих, че ще се оправя сам. Докато един ден просто осъзнах, че няма да стане така и няма логика в това, което правя. Реших, че трябва да потърся логика кое какво и как се прави, как го правят другите кото вече са успели. В нета им всякакво инфо по всякакви въпроси, започнах да се интересувам кой как търгува и какво е възможно в този бизнес изобщо. По това време гледайки материали от Lynda.com, пиратски разбира се, ми хрумна идеята да гледам форекс курсове. Изгледах десетки от тях, търгувах успоредно прилагайки новите идея и знания и малко по малко намерих отговор на всички въпроси, които ми бяха абсолютно табу до момента. Сещам се за основния въпрос, който ме мъчеше с години - може ли да се печели редовно и сигурно от форекс?
Сега най-доброто, което може да се направи на този етап е да се довериш на правилния човек, който да те насочи към правилните материали и правилния път изобщо като евентуално така можеш да си спестиш месеци, ако не и години... Казвам го това с напълно ясното съзнание, че ако тогава ми го бяха казали на мен надали щеше да има ефект
----------
Такъв, който в максимално близко копие на това, което правиш наживо до най-малкия детайлТова значи на кратно - да става ръчно, да се прави с правилната история, да няма съмнения и презумпции на нито една позиция, всичко да става само на затворил бар, да не се вижда надясно, да е за минимум 5 години назад и т.н.
И сега успяваш ли да се справяш? Научи ли се вече да си печеливш? Ако си - сподели опита си с нас и ние да се научим. Или ни насочи към този, койт оти е помогнал на теб
kypa (19-04-2014)
Казвал съм го и преди, за последните 25 месеца мисля имам един на малка загуба. Последната година работя само над начина по който се печели така, че да ми бъде максимално комфортно и като работа и като възможност да работя с голям, колкото искам акаунт. А работата трябва да бъде удоволствие, а не избутване на деня и ставане сутрин с нежелание, не всичко е печалба.
За мое голямо съжаление човека, който можеше да ми помогне ми беше подръка през цялото време, но аз си мислих, че съм повече от другите и нямам нужда от помощ, ще разнищя пазара сам и ще умножавам акаунти със щракане на пръстиТова е стандартно за всички новаци, за които по-важното е да живеят във въображението си играейки си на гении трейдъри вместо да подходят към трейдингна като към всеки друг занаят...
kypa (19-04-2014)
Прекаленото самочувствие също скапва всички системи
Колкото доможем да се хвалим по миналата графика и книги можем да пишем и фигури да показваме ...когато вече са факткогат искаме да се похвалим някъде какви големи традери професионалисти сме![]()
kypa (19-04-2014)
За съжаление обучението няма как да върви иначе и книжките няма как да се пишат без картинки. Но идеята е яснаможем да се хвалим по миналата графика и книги можем да пишем и фигури да показваме ...когато вече са факт![]()
kypa (19-04-2014)
ако повече трейдъри осъзнаят това , ще има по-висок процент на успешни такивада подходят към трейдингна като към всеки друг занаят...![]()
kypa (19-04-2014)
В началото и аз като теб, с някои и друга прочетена книжка си мислех че ще станат нещата ...При мен сравнително бавно се развиваха нещата на този етап и определено си мислих, че ще се оправя сам. Докато един ден просто осъзнах, че няма да стане така и няма логика в това, което правя. Реших, че трябва да потърся логика кое какво и как се прави, как го правят другите кото вече са успели. В нета им всякакво инфо по всякакви въпроси, започнах да се интересувам кой как търгува и какво е възможно в този бизнес изобщо. По това време гледайки материали от Lynda.com, пиратски разбира се, ми хрумна идеята да гледам форекс курсове. Изгледах десетки от тях, търгувах успоредно прилагайки новите идея и знания и малко по малко намерих отговор на всички въпроси, които ми бяха абсолютно табу до момента. Сещам се за основния въпрос, който ме мъчеше с години - може ли да се печели редовно и сигурно от форекс?
Сега най-доброто, което може да се направи на този етап е да се довериш на правилния човек, който да те насочи към правилните материали и правилния път изобщо като евентуално така можеш да си спестиш месеци, ако не и години... Казвам го това с напълно ясното съзнание, че ако тогава ми го бяха казали на мен надали щеше да има ефект
после разбрах че няма смисъл сам да откривам топлата вода ,попаднах на правилен човек, които ми даде правилните насоки , и изведнъж очите ми се отвориха за много неща
kypa (19-04-2014)
А не може ли някой друг да е пръднал , пък миризмата да е стигнала до теб
и ти да се заблудиш че вятъра е попътен, а то всъщност да има безветрие
Но иначе ми харесва начина по който разсъжадаваш![]()
Имаш потенциал![]()
kypa (19-04-2014)