важно е да се знае обаче, че доходността и статистиките на печулившите традери се калкулирват на база всичките им сделкии за да се постигнат тез числа на нашия акаунт требе всичките сделки да се копирват, не само тук-таме от време на време
![]()
![]()
![]()
важно е да се знае обаче, че доходността и статистиките на печулившите традери се калкулирват на база всичките им сделкии за да се постигнат тез числа на нашия акаунт требе всичките сделки да се копирват, не само тук-таме от време на време
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Нещо за разликите между инвестицията и спекулацията ли обсъждате![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
не, други разни работи обсъждамеама мисля ще е от полза ако отделим известно време и на таз спомената разлика
![]()
![]()
тез схеми със споделени сделки са успешни единствено когат има успешни традери да споделят сделкизатуй требе да се търси дали съответната схема предлага мотивация за таквиз традери
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тези чужди сделки в реално време ли можеш да ги следиш?Съвсем друго е. Ще ти да нагледен пример за двете:
Управление на капитала - аз ти давам 10к да ги управляваш както намериш за добре. Купуваш акции, индекси или злато по твое усмотрение.
Дори аз не знам какво правиш. Ти си ми обещал някаква печалба, а за услугата си удържаш комисионни и такси. В края на договора ни
с дребен шрифт пише, че винаги има риск да ми се загубят парите и ти не носиш отговорност ако стане такъв фал.
Социална търговия - имам форекс сметка към някой брокер и си цъкам по мой акъл. Имам опция да виждам другите как търгуват и
ми ги класират по успешност. Винаги мога да копирам сделката на някой много печеливш. Кога влизам и излизам в чужди сделки го
решавам само аз.
Чатна ли очевидните разлики?
Защото не ми се вярва някой, който е наистина успешен, да е съгласен да му копират сделките без той да получава комисиона за това.........![]()
Освен да копираш![]()
то друго едва ли ще се постигне
![]()
Щото дори и тез дето дори не са от баш успешните трейдъри не си дават стратегиите![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Модерното име на форекс сигнали и на всичко от тоя род- нищо ново под слънцето, но поднесено в нова рекламна опаковка.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Бараба, разликите между спекулация и инвестиция вече може да се почне начисто да се обсъждат в специалната нова тема![]()
бай Кор мисли за всичко
![]()
![]()
Barabata (18-04-2014)
Не беше нужно , но пък пак е от ползабай Кор мисли за всичко![]()
![]()
![]()
ся трябва да разнищим ние у коя графа сме
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ем аз съм у бонбонукс-спекулативната половнка за моментаинвестирването ми е само откъм време, мозяк и известно количество труд
![]()
Последна редакция от disel84 : 18-04-2014 на 10:05
Аз знам за тази търговия от рекламни мейли, но доколкото разбирам принципа е като някакъв фейсбук или по-скоро чат. В реално време ти светва, че
Минчо, който се води гениален трейдър в момента купува злато и ти можеш веднага да натиснеш бутона "копи" и да се изпълни същата сделка.
Нямам идея как стои въпроса с обемите, защото въпросният Минчо може да има сметка със 100к. а ти със 100 долара. Какво става, когато той влиза с 10 лота?
За комисионна да получава? Дълбоко се съмнявам, а и ако имаше такава екстра щяха да я разгласят подобаващо.![]()