Да видим английския индекс къде ще ме закара
http://charts.mql5.com/3/514/ftse100...markets-as.png
Да видим английския индекс къде ще ме закара
http://charts.mql5.com/3/514/ftse100...markets-as.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Въпрос към търгуващите CFDs - Кой ТФ използвате и по ми е интересно с какви индикатори / МА, CCI и т.н / ? За сега основно форекс търгувам, но бих се пробвал и на стоковия пазар, но до сега не съм обръщал внимание на индикаторите за него. Може би CCI, OBV...MFI нещо такова ?!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз го чакам за сигнал за къс, но ми е далече още![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Индикатори не ползвам, мувинги само за красота на графиката, Н1, входовете от м5.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Svilen (08-01-2014)
Аз съм му бучнал два МА-та на 5 и 25 и на 4ч фрейм и по тях се ръководя за вход и стоп, но от тази година за сефте ще поопипам индексите. Затова много деликатно ще действам и с минимум обем![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Svilen (08-01-2014)
За сега късата ми позиция добре го дава на премаркета 100$ надолу е цената
Единствено в дългосрочен план могат да се търгуват, но двойния връх добре е изигран за сега поне, дано до отварянето се задържи така да прибера цели 0,25%![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (08-01-2014)
По моя фрейм и индикатори дава кажи-речи по 1 сигнал месечно за вход![]()
Ауч, колко двойки следиш, удряш ли някъде 20-30 сделки на месец?По моя фрейм и индикатори дава кажи-речи по 1 сигнал месечно за вход
Нямам идея за РУСКИТЕ индекси, честно казано, ти пък откъде ги измисли?...Но ако ги има в изброени в инструментите би трябвало да са активни вече.
Днес най-после DJ тръгна надолу, може и до 16333 да откара, но още му нямам много вяра за надолу. Малко скалпчета изкарах де, колкото без хич да не е![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Навсякъде където чета последно време се говори че американската икономика ще е добре тази година и че трябва да купуваме индексите и акциите им... Аз на това не мога да вярвам, много нереалистично ми изглежда
А DJ колко още да катери, балона ще се спука в най скоро време...