Цената на златото се повиши в сряда, след като американският долар отново поевтиня спрямо еврото. Според анализатори обаче предстои корекция при благородния метал, който записа най-силния си януари за последните 32 години, пише Ройтерс.
Цената на златото се повиши в сряда, след като американският долар отново поевтиня спрямо еврото. Според анализатори обаче предстои корекция при благородния метал, който записа най-силния си януари за последните 32 години, пише Ройтерс.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето една част от акциите в Бъфет инвестира.
http://profit.bg/news/V-koi-kompanii...nid-88245.html
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Очаквам до 1 -2 седмици силна корекция при индексите. Нещо много избързаха последните месеци. Корекция около 5 % ще е полезна и ще успокои малко пазарите.
мисля че ще има корекция,само 4е на годишна графика DOW i С§п изглеждат като на Елиот вълните да продължи 5-тата вънлна до рекордните от 2007 година![]()
Преди време някъде не помня къде четох че консумативи като памук , метали и храни поскъпват по време на войни !Е ...както сам казваш в момента наблюдаваме ниски нива при тези суровини ...значи ли това че , е възможно за да се стимулира потреблението ,а от там и цените на тези суровини да се желае започването на локални контролирани войни ?Преди 10-11 години 1 тон мед струваше 1300 долара.
Сега 1 тон мед струва 8500 долара.
За цинка и оловото нарастването е във същите темпове. За златото и среброто можеш да провериш на платформата. Не знам от къде имаш тази информация.
Може би някой изчисляват обезценяването на долара?![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Каквито неща правят за пари ,защо не и това.Няма да се учудя на такова нещо.Преди време някъде не помня къде четох че консумативи като памук , метали и храни поскъпват по време на войни !Е ...както сам казваш в момента наблюдаваме ниски нива при тези суровини ...значи ли това че , е възможно за да се стимулира потреблението ,а от там и цените на тези суровини да се желае започването на локални контролирани войни ?
Навлязохме в дебрите на дълбоката конспирация ...но все пак парите движат света !То не случайно и Щатите постоянно са на всяка манджа мирудия сигурно някакъв доста голям % от производството им утива за издръжка на армията им.....ето сами си създават потребление !![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !
Ефче, това не ми се струва много така, металите, като тук говоря да тези извън златото и среброто поскъпват като има търсене, големи поръчки, т.е в тежката индустрия има работа, следователно икономиката се развива.Като има ръст хората доволни, дига се потреблението, поне аз така разсъждавам, ама не съм икономист все пак.
Щатите според мен са отделна бира, те отдавна са се взели в ролята на световен полицай, а по този начин проправят път и на икономическите си интереси. А относно теориите на конспирациите, много неща са истина, просто не са за вярване и затова така се възприемат, зависи от сферата и е важно времето във което се развива нещото.
Новак , какнво значи големи поръчки .....страните поддържат една сравнително постоянна консумация на метали храни и памук ...ако една държава ги потребява по малко, друга компенсира ..истинските изблици на консумация и вдигане на цените идват от извънредната консумация ..от неочаквани поръчки или свързани с воденето на една война или например едно форсмажорно събитие каквото е например земетресението в япония ...така мисляЕфче, това не ми се струва много така, металите, като тук говоря да тези извън златото и среброто поскъпват като има търсене, големи поръчки, т.е в тежката индустрия има работа, следователно икономиката се развива.Като има ръст хората доволни, дига се потреблението, поне аз така разсъждавам, ама не съм икономист все пак.![]()
гейша -философ