значи аз нема да го чета туйдосега ни веднъж не съм избирал, кът ги гледам сега какви хайвани са се наредили вероятно още веднъж ще се въздържа от правото на избор за пореден път
![]()
![]()
![]()
значи аз нема да го чета туйдосега ни веднъж не съм избирал, кът ги гледам сега какви хайвани са се наредили вероятно още веднъж ще се въздържа от правото на избор за пореден път
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Источник ДойчеВеле. Ма това пак ми мяза малко на поръчково. Или аз така го тълкувам.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е то непоръчково ку е има изключително малка вероятност да стигне до масовия потребителотделно да не говорим, че ку все пак стигне ще има десетина силно поръчкови да го дискредитират още в първия час от излизането
![]()
![]()
![]()
според мене за политиката на Берлин Меркелицата да пуща един мустак чарли-чаплиновски, да зализва перчема и да казва ко ще правим с газа и интеграцията на ромите![]()
![]()
![]()
Тя меркелица си пада пада малко хлъзгава риба![]()
![]()
не си казва тъй намеренията лесно
![]()
за туй и мълчи на руснаците кът че ли
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
В Дойче Велев преди Еми Барух основно даваше тон, но я махнаха ,сега незнам кой се е настанил там, ама българската секция е от двама трима човека- та написаното там си е виждането на тез хора.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Германците са хитри те , винаги извъртат нещата така ,че другия да е зле![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ами ще си трайка Маркел руския газец го взимат на половин цена от нашта
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark