Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
до сега нямам кой знае каква голяма загуба както и печалба разбира сето за да има нещо фрапиращо трябва и по-голям риск да се поеме
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
всеки на това се надява че най-голямата му печалба тепърва предстои![]()
Аз съм и печелил и губил, ама щото не съм преценявал сметката и лотовете.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,