има си много пинизи , не е само това. След като колегата е доволен - нека ги ползва. Аз съм ги пробвал и не ми харесаха. затова има много и всеки си избира
има си много пинизи , не е само това. След като колегата е доволен - нека ги ползва. Аз съм ги пробвал и не ми харесаха. затова има много и всеки си избира
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Само веднъж ми се е случило и ми казаха , че е грешно вкарана котировка от техен доставчик на ликвидност или нещо подобно
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
един път си ги засякълМоже и да ти се е случило повече от веднъж . А колко пъти са те слипвали да питам ли? Или сати изпълнявали кофти поръчки или забавят котировките или те дисконектват ... няма да им правя реклама, щото не ми плащат за това
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма такива работи , аз търгувам на дневен фрейм и не съм имал проблеми. През деня дискънектване не съм засичал, а през ноща те са си го споменали, че към 02:00 правят 30 мин профилактика или нещо такова
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
принципно ако се търгува на мета 4 требе да се знае, че котировките насреща идат от брокерски сървър на който опциите за манипулация могат да се отбелязват с тикчета![]()
![]()
![]()
![]()
има си настройки за всичко. Освен това платформата позволява всякакви настройки от тяхна страна ама за каквото се сетите - всичко им е позволено
И аз не съм забелязал дискънектване на при интрадей търговия.Няма такива работи , аз търгувам на дневен фрейм и не съм имал проблеми. През деня дискънектване не съм засичал, а през ноща те са си го споменали, че към 02:00 правят 30 мин профилактика или нещо такова
е при новини при мен редовно се случвашеможе вече да ги е оправил тези неща и да ги е замазал с други трикчета, както споменах платформата има неограничени възможности
Ти си ,ти си ,Бяло писе
.................................................. ............................
Баккопчо
Ти глупав ли си или на луд са правиш.
Дневния оборот на форекс пазаря е 3 трилиона долара
Кото поистънее ,колко да поистанее ,да поистънее до 1 трилион долара
В рамките на 5 % статистическа грешка за да придивижиш някоя случайна величина на някъде тряба да имаш барем 0,05* 1 трилион = 50 милиярда долара
Ти имащ ли ги тия пари бре
Ако ги нямаш къде си тръгнал форекс пазар да движиш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
аз нямам тия парички, ако ги имах и ако можех да движа пазара - щех да го правя със сигурност защото ми харесва ими е интересна материя