Leka нощ и добър вечер на всички, които са все още тук и гледат къртицата![]()
Leka нощ и добър вечер на всички, които са все още тук и гледат къртицата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мерси!Обаче за мен вече е Лека нощ, мисля да си легна по-рано тоя път. За останалите - добра да им е вечерта и от мен!
Пп Засега не гледам къртицата, че вече много ще ми стане, барабар с графиките...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Благодаря ели, жалко че ще си лягаш, но утре празник. Ти си една от малкото с които може да се говори нормално![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (18-04-2014)
Ами Мерси на квадрат тогава! Ти също. Но мисля, че ще има доста поводи и случаи да си говорим тепърва, така че няма място за притеснения, ако те "изоставя" тая вечер, вече нощ даже... че мисля да се наспя поне една вечер като хората преди празника.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ОК, лека вечер и лека нощ и весели празници ели на теб и на твоите близки и роднини
Eli2356 (18-04-2014)
Много си дълбоко мислен СтефанеЕх Живко Живко,
Голяма ти е кашата в главата
От една страна не обичаш циганорите и турчюлята от друга страна пък май ти харесват Еврогейските ценности
Повярвай ми в тези ценности каквито сега ни се предлагат няма нищо патриотично и добро за България и в частност за тебе
Ето сега казваш във виното било истината
Добре ама ако те попитам какво можеш да добавиш към това или ще се запънеш или ще кажеш пак някая стандартна глупост която няма да е продукт на собствената ти мисъл а ще нечия чужда щампована мисъл в главата ти.
Не че имам против чуждите мисли щамповани в главата ти но човек трябва да избира какво да сложи ли извади от главата си защото паметта -тя е като чекмедже ,за да сложиш нещо вътре трябва нещо да извадиш.
А човек ако не забравя полудява
Накрая ще ти дам пример:
Ето каква щампована мисъл в моята глава съм запазил по повод това че във виното е истината.
"От мисли полускръбни натъжен аз чашата разбих опияненен
А тя прошепна
Бях аз като тебе и ти ще станеш глина като мен"
Така че млад човек си внимавай какво слагаш и вадиш от чекмеджето на своята памет
Успех !!Този форум е повече за развлечение , и за бонус ,поне за мен , ти от два мои реда пост , написа една страница лични твои разсъждения, пък уж писани за моите възгледи
Всичките ми взъгледи ,нито пък мисли няма как да ги разбереш, понеже не е мястото да ги изказвам в този форум, не и всичкитеТова е повече от логично поне за мен . Тук все пак 90 % от постовете са писани за бонус
Така че не задълбавай толкова надълбоко ,кой какво писал, че така кашата остава само в твоята глава![]()
Виж направо ме зарази и аз се отплеснах да пиша многоЛека вечер ти желая
![]()
Последна редакция от jivko78 : 18-04-2014 на 23:11
На теб и всички около теб - също. Както и на всички форумни колеги. Но мисля да се поздравим както подобава и когато му дойде времето - като настъпи празника.
-------------------
Живко, той е зодия рак бе - те всички са много дълбокомислени, така че влизай му в положението, то си е нормално. пък и много повърхностен да е пак не е на хубаво, ти направо го срази от критика![]()
Леле, намесвам се само за бонусче. Ако искате може да ме игнорирате (аз съм от онези 90%) Все пак никой не споделя ясна стратегия за ЕА - ще си тествам с моито ако ми преведат бонус![]()
то всички са от онези 90 % , споко![]()
Относно ЕА аз не мсиля че има голяма вероятност да попаднеш на такава печеливша и то в дългосрочен план, но щом си решил пробай я на малка сметка, но задължително реална
Вече година тествам на демо в реално време и добре се държиЩе пускам и сигнали, но първо искам на реал ада пусна