Определено не може да знаеш с кого си пишешТука по-скоро се наблюдават преражданията под друг псевдоним![]()
![]()
но определено въпреки това комуникацията не пречи да продължи
![]()
![]()
![]()
Определено не може да знаеш с кого си пишешТука по-скоро се наблюдават преражданията под друг псевдоним![]()
![]()
но определено въпреки това комуникацията не пречи да продължи
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
прераждането не е толкоз лесно мислящот нали форума следи за много никове от едно ИП
особено ку се прави на реферален принцип бананя мисля автоматично се подава
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Нали у условията пише ,че може и цялата да пише![]()
![]()
или поне нещо такова бях мернал
![]()
Пък и това май е да не се пише от един ПС , но нета като е на един ...то и ип-то е еднакво![]()
бали го ........
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Админите хич не са от стриктните, виж после ако теглиш незнам как се случва, че не съм се обличала с нови дрешки не ми се е налагало.
Ако за тях не беше важно определен трафик да се поддържа едва ли форума щеше да е в тоя вид.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То админите си вършат работата , вече при злоупотреби се намесва финансоФия отдел![]()
а там ножиците са големи
![]()
![]()
![]()
jivko78 (18-04-2014)
то май само ако първоначалното име е избанено за кофти поведение у форума се начисляват новите банани автоматичноинак ку ножицата е от инста мисля няма проблем за нови дрешки у форумЪТ
![]()
![]()
Все някога трябва да се преоблечеш![]()
![]()
туй нещо сякаш е задължително , въпреки дори някои нямат дрехи
![]()