Професор излязох аз "5 – ПРОФЕСОР"![]()
![]()
туй предполагам ич не е случайно
![]()
![]()
има връзка и с хазарта най-вероятно
![]()
Професор излязох аз "5 – ПРОФЕСОР"![]()
![]()
туй предполагам ич не е случайно
![]()
![]()
има връзка и с хазарта най-вероятно
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Защото са много обобщителни, и като ти защрака бъбрека, може да си ги нагодиш, как ти е угодно
Макар, че не мога да ги отрека напълно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
би трябвало да има някаква последователност, но едната тема се изчерпа за мен, друго ми привлече вниманието и така... вината мисля не е в мен. случва се. това че и двете неща не са по официалната тема е друг въпрос, но и по нея писах доста днес... така че съвземай се и от шаха, и от мата
----------
ха ха.. шегуваш ли се? май не си чувал че 12-те зодиакални знака се делят на 4 групи по стихиен елемент - огнени, земни, въздушни и водни. като въздушните се славят като най-сладкодумни и общителни. затова попитах Penman няма ли нещо общо с тях, понеже си личи от километри, че има.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
penman (17-04-2014)
Леле, колко се разрастна темата! Трябваше ми половин час да изчета всичко. Не съм въздушна зодия. Вероятно звуча като "въздухар"? Ха ха ха! Обаче всъщност си имам рога - зодия Овен съм с асцедент Лъв.
За "пенман" си прав - идва от химикалка и мъж. Обаче уцели и другото - тъй като съм си поставил за цел да повиша доходите в интернет - попаднах на идеи, че еротичните сайтове сега били много посещавани.
Хората ги мързи да четат, но има ли картинки или клипчета с мацки, се заглеждат и правят трафик.
Та и на мен ми хрумна, че ако си направя еротично сайтче ще си го кръстя пак пенман - от Пенис Мануал. Може дори да напиша пенизчийска статия - "ръководство за ползване на пениса" или
"с пенис в ръка, посете нашия сайт" или "без пениси само до тук" и т.н. Обаче май малко сексистко звучи. Жените също трябва да ги приобщя?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А,за мокрите какво казва ...че не ми се рови![]()
![]()
то рядко им обръщам внимание аз
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Ели би ли била така любезна да кажеш с какво с славят водните зодииха ха.. шегуваш ли се? май не си чувал че 12-те зодиакални знака се делят на 4 групи - огнени, земни, въздушни и водни. като въздушните се славят като най-сладкодумни и общителни.
.................................................. ......................................
Да. Аз съм Овен, но се е случвало разни въздушни знаци да попадат под моя юрган.би трябвало да има някаква последователност, но едната тема се изчерпа за мен, друго ми привлече вниманието и така... вината мисля не е в мен. случва се. това че и двете неща не са по официалната тема е друг въпрос, но и по нея писах доста днес... така че съвземай се и от шаха, и от мата
----------
ха ха.. шегуваш ли се? май не си чувал че 12-те зодиакални знака се делят на 4 групи по стихиен елемент - огнени, земни, въздушни и водни. като въздушните се славят като най-сладкодумни и общителни. затова попитах Penman няма ли нещо общо с тях, понеже си личи от километри, че има.Моето чувство за хумор дали ще се понрави на модераторите?
![]()
Само ако го търсиш ,може да го намеришМоето чувство за хумор дали ще се понрави на модераторите![]()
![]()
но бананя се дава само по заслуги
![]()
![]()
![]()