е верно ли, то голям цирк стана с тия подкрепи
ама па де да знайш може да е бил скрита лимонка и виж как цъфнал![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
penman (17-04-2014)
Да, отчело ми го е като "убито". Ха ха ха! Сега треснах още едно!Не е необходимо да се маха, достатъчно е да го накараш да стане черно/бяло
https://forum.bg/showthread.php?1218...773#post848773
Да не ме подгонят от "зелените" ( не доларите, а другите)?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се тревожи ако трябва да хващат някого ще почнат от първите в класацията. Те така и така са на основната страница листнати долу в дясно. Няма даже и да ги търсят![]()
![]()
Директно ще знаят кой колко ловува без ловен билет
![]()
penman (17-04-2014)
"Троленето" го изучих добре и мога да дам тук моята концепция - Троловете се вклиняват в дадена дискусия и изкусно изместват темата от обекта към участващите субекти. Тънко подклаждат разправия между
участниците и после се "изнизват по терлици", докато наоколо хвърчат обиди, заплахи и псувни!
Например - ние си говорим защо златото пада, но се появява някакъв трол и казва, че сме пълни тъпанари и нищо не разбираме от злато. Но не го казва директно, а много завоалирано -
"Гладна кокошка златно яйце й се иска да снесе!" Добре ни е проучил и много гъвкаво насочва конфликта да се развие между нас - "кой е по по най селянин" и т.н., а той се изнизва и гледа сеир отстрани.
При това е спазил правилата на форума, а ние в скандала си сме ги нарушили и после познайте какво трябва да прави модератора?
Това е общо взето - много ерудирани и добри психолози са троловете и често не го правят за пари, (към партии) а за да се поразтушат и да си покажат интелектуалното превъзходство.
Всеки обича да си начеше егото и тролъка е един занаят в тази насока.
Може би ще трябва да си сложа в подписа - "Аз не съм трол" и една иконка, за да се знае, че съм се заклел.![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
penman (17-04-2014)
И какво искаш да кажеш, че и в нашият форум има тролове и затова стават разправии![]()
Специално за тези ЕГН и подписки аз имам съмнения, че някой е хакнал базата данни на ЦИК. Може и да е вътрешен човек. За да се прави проверка на тези подписки през интернет, то
някакви оператори са ги вкарали в определена база данни. Там е станало "разместването" и вероятно е съвсем нарочно. Ако тази база данни е достъпна през интернет е ясно, че имаме добри
българи-хакери, които да свършат поръчката. Някой си е платил, а други са изпълнили поръчката. Дори може да не знаят за какво иде реч - знаете, че има хора които крадат данни за кредитни карти, но не ги
ползват, а ги продават на други и т.н. Доста филми съм гледал с такава тематика. Чудно ми е защо журналистите не се насочат в тази насока - да проучат по каква технолигия влизат тези списъци (които дотогава са само на хартиен носител)
в интернет, кои фирми са изпълнителите, каква е защитата? Имаше подобни "извращения" и с едни класации за детски градини.![]()
Eli2356 (17-04-2014)
то да са само подкрепите... на шефа на енергото (мисля че на целия ЧЕЗ за БГ, не можах да изгледам докрай новината) му спрели тока за неплатена сметка - това само една малка новинка, но актуална, иначе са безброй... циркът се разиграва все по-повсеместно с една дума - вече не се ограничава само до парламента... както каза "новия" колега - лудостта е на мода вече и все повече. нали влязохме в ерата на Водолея все пак - знакът на лудостта и гениалността (само гениалността ми убягва нещо, ама да се надяваме че е само временно)
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не. Аз тук досега не съм попадал на разправии. Дори напротив - бях посрещнат много топло и чувствам приятелска обстановка. Пиша в много форуми по всякакви теми, а и за кеф и
мога да ви кажа, че на много места има "стари кучета", които те посрещат "на нож" и първите им думи са - "Покажи ни какво можеш?" Като кажа - "пиша", веднага искат безплатно ревю "за да ме пробват".
И вторите им думи са - "Млъквай бе, наду ни ушите", защото не обичат някой много да им пише по темите, освен ако не им върши работа. Е има и зевзеци и циници....всякакви.
Точно в този форум няма почва за развитие на тролове, защото те не пишат много - "хвърлят бомбата", създават смут и се покриват.
Ако дойде трол, то трябва да е доста глупав - да му дават пари да пише, а той да си трае? А и както вече казах - те са големи умници!![]()
rosen_donev (17-04-2014)
Истината е, че няма никакъв смисъл някой да се заяжда с някого. Първо защото така нищо не се постига, след това винаги е хубаво да можеш да обмениш идеи или стратегии с някого. Сам си видял, че има и теми, които са далеч от строго специализираните. Така че имаш свобода.
penman (17-04-2014)