Не може ,
пикачи си този месец сметка към форума и я верифицирай ,
че да може да ти преведат натрупаната сума от писане ,
Не може ,
пикачи си този месец сметка към форума и я верифицирай ,
че да може да ти преведат натрупаната сума от писане ,
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
То 50-60 долара са над 160 мнения на денИмаше някакъв лимит за брой мнения на ден![]()
![]()
демек толкоз ли е лимита
То вярно имаше някаква такваз информация,но не мога да я намеря![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Браво, Пенман, продължавай в същия дух - доста забавно четиво си и очевадно имаш талант за писане................................
Да, писател съм в смисъл, че основно пиша в интернет за сайтове и блогове по поръчка на клиентите на всякакви теми. Платено.
Но явно не ми стига и си драскам за кеф по всякакви форуми за без пари. Винаги намирам общ език с форумците.
С всякакви форумци, защото знам и много......псувниМайтап.
Не ме плашете със спамерите, аз съм баща им!
Имам идея за хитра книга тип фантастика (реалистична) ще стане и за готин филм, но за целта трябват кинти и затова се пуснах на форекса.
Ако аз не спечеля, то поне народът ще спечели, нали така беше лафът?!Дано не се измориш и отегчиш скоро или просто да почнеш да пишеш някакви думи, колкото да има за 30-те цента бонус, че то има спам и спам - 2 вида - смислен и безсмислен (последният много преобладава напоследък).
![]()
И успех с осъществяването на идеята ти.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-04-2014 на 13:11
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Spekulanta (17-04-2014), penman (17-04-2014)
То няма и как да поддържаш тоя дух, ку освен не ти стига 20 БонуКс на месец![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Четох в темата за "Бонус от писане", но точно този който най-убедително е обяснявал нещата виждам, че е получил Бан. Лол.
Затова да питам пак тук - трябва да си регистрирам сметка към Фирмата Благодетел, нали? Ок. А как става верификацията? Какви документи да приготвя, че живея в апартамент, който не е мой и
нямам сметки за ток на мое име. Имам време до края на април все пак и ще се вместя. Каква е платформата? Вие как се справяте там? Печелите ли?
Има ли хеджиране? Какъв е марджина? Ако се налага да се преместя за известно време в темата за начинаещи, нищо че съм от години във форекса?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ти е необходима верификация, за да си регистрираш сметка към Инстафорекс и да я прикачиш към форума. След това, ако дай Боже спечелиш нещо и решиш да го теглиш, ще ти искат верификация на 2 нива. Но дотам да стигнеш, пак ще помагаме. Засега процедурата ще ти отнеме половин час.Четох в темата за "Бонус от писане", но точно този който най-убедително е обяснявал нещата виждам, че е получил Бан. Лол.
Затова да питам пак тук - трябва да си регистрирам сметка към Фирмата Благодетел, нали? Ок. А как става верификацията? Какви документи да приготвя, че живея в апартамент, който не е мой и
нямам сметки за ток на мое име. Имам време до края на април все пак и ще се вместя. Каква е платформата? Вие как се справяте там? Печелите ли?
Има ли хеджиране? Какъв е марджина? Ако се налага да се преместя за известно време в темата за начинаещи, нищо че съм от години във форекса?
Иначе за верификация може лична карта на първо ниво и шофьорска книжка и/или документ за битова сметка да речем, в който пише твойто име и адрес - цветно сканирани.
Платформата си е нормална - МТ4, маржини има всякакви, има хеджиране, само спредовете тук-там са малко по-големи, но ФИКСИРАНИ, което е нормално.
Мисля, че няма да ти се наложи да се местиш в темата за начинаещи, след като не си начинаещ, но никоя тема не е забранена, ако ти е интересна, така че - твой избор.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 17-04-2014 на 13:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
penman (17-04-2014)
Ето тук можеш да си откриеш сметка https://forum.bg/showthread.php?29-%...0-%D0%BF%D0%B8
като следваш партньорския линк
и след това да я прикачиш към форума .
----------
---------------------------------------------
Ели , мисля че има промяна на това условие
и сега вече се изисква верификация на първо и второ ниво , за да си получиш бонуса .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
penman (17-04-2014)
Ужас! Добре, че хванах периода преди верификациите за втората ми сметка. Допреди 2-3 месеца не беше така, иначе и аз мернах наскоро един колега, който се оплакваше че му искали верификация за бонуса.
Драснах едно опознавателно съобщение в темата за начинаещите. Всъщност тук всички сигурно щъкате по всички теми, така че вероятно е било глупаво от моя страна. Все едно да се срещаме с някой в различни стаи на един напартамент и всеки път
да му се представям. Ще ме помисли за луд, най-малкото. Обаче лудите в момента са на почит - само погледнете в парламента какво гъмжило е.
Майтапа настрана. Видях, че има някакви благодарности - каква им е функционалността? Дават ли кинти или са само за чест и слава като във Фацебукчето?
Как да си прикача снимка-аватар и да си сменям настроението?
Още нещо - появи ми се някакво животно с рога и меч ( прилича ми на майдановците от Украйна )!Аз го "треснах" с мишката и то стана черно бяло, но не изчезва.
Може би трябва да поясня, че аз съм с рядко използван интернет браузър Макстон, който обаче мен много си ме кефи. (не му правя реклама, не)
Обаче при него има куп защити за изскачащи прозорци, реклами и други и на практика аз не можах да се регистрирам през него във форума, а за целта позвах друг браузър.
Вероятно, за да трепя тези "животинки" ще трябва да си пренастроя някои защити? Знам ли?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.