аз преди си отворих сметка за един техен бездепозитен бонус ама там на място подписвах и си взех печалбатана мен Делтасток като си сключвах договора навремемто не са ми казвали че трябва да верифицирам нещо, ,за да тегля. но и там не съм търгувала отдавна, заради безбожните им суапове, та може и да са променили нещо. Иначе разни прехвалени Оанди и тем подобни съм срещала, че искат и разни нотариални заверки... и само като си помисля колко са нотариалните такси... не, мерси.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тъкмо за ДелтаСток говоря. Не знам как е било преди, но искат нотариално заверени документи (миналата година поне), но после успях да се разбера с тях и минах без тази екстра.на мен Делтасток като си сключвах договора навремемто не са ми казвали че трябва да верифицирам нещо, ,за да тегля. но и там не съм търгувала отдавна, заради безбожните им суапове, та може и да са променили нещо. Иначе разни прехвалени Оанди и тем подобни съм срещала, че искат и разни нотариални заверки... и само като си помисля колко са нотариалните такси... не, мерси.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да. И аз това си помислих - че не съм никак рентабилен!![]()
Когато пишеш платени статии стандартната цена е 1 ст. на дума (програмата брои всичко, дори и съюзите) и по този повод един се шегуваше, че при мен трябва да се плаща на друг принцип, защото като тръгна да пиша се
забравям. Поръчват ми статия 500 думи, а аз развивам темата на 800 и дори 1000 думи! Ами как да премълча нещо важно? Аз не съм толкова "лаконичен"!![]()
jivko78 (17-04-2014)
Ааа, щом много искат, ще останат без мен.. и без това съм разочарована от търговските им модели... не само безбожни суапове, а и на безбожни разширения на спредовете по новини съм била свидетел: 7 пипса при озито си спомням веднъж.....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
колега добре че си ти че малко ,,красиво писане,, няма да е излишно за форумаДа. И аз това си помислих - че не съм никак рентабилен!![]()
Когато пишеш платени статии стандартната цена е 1 ст. на дума (програмата брои всичко, дори и съюзите) и по този повод един се шегуваше, че при мен трябва да се плаща на друг принцип, защото като тръгна да пиша се
забравям. Поръчват ми статия 500 думи, а аз развивам темата на 800 и дори 1000 думи! Ами как да премълча нещо важно? Аз не съм толкова "лаконичен"!![]()
Ха ха... или си от въздушните зодии или поне асцендент такъв имаш - близнаци, водолей, везни... Има ли нещо вярно?Да. И аз това си помислих - че не съм никак рентабилен!![]()
забравям. Поръчват ми статия 500 думи, а аз развивам темата на 800 и дори 1000 думи! Ами как да премълча нещо важно? Аз не съм толкова "лаконичен"!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Колега penman неможе да ти се отрече, че имаш дар слово
Аз пък съм доста лаконичен и трудно ми идва музата, а и понякога не се изразявам добре, затова качвам повечко картинкиАз не съм толкова "лаконичен"а и понякога една картина казва много повече от хиляди думи
За първи път виждам два последователни поста - толкова различни. Направо нямам думи. Един на разширените спредове спредове и т.н. и след това за зодии и въздушни знаци и асцеденсти.
Шах и мат съм.
въздушните зодии не требе ли да могат да летятаз летящи близнаци или летящ кантар досега кът че ли не съм чувал да има
![]()
![]()