И после към десятте боня![]()
![]()
![]()
прогресивен просперитет му се вика на туй
![]()
![]()
![]()
И после към десятте боня![]()
![]()
![]()
прогресивен просперитет му се вика на туй
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
евалата не си губиш времето май а абе щом имаш свободно време защо не но за всички като мен които немаме ще пишем когато почивеме![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
десет, сто... мильонколкот повече толкоз повече
![]()
![]()
требе да се гледа смело напреде
ама засега все още не можем да се измъкнем от блатото на малките суми
щот требе и да се яде
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
После ще трябва да си почиваме и от почивкатаще пишем когато почивеме![]()
![]()
![]()
на мен нещо бая често взе да ми се случва напоследък
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ку се направи качествен план на времето и се подредят нещата по приоритети винаги може да се намерят по един час ежедневно и няколко почивни дни по половин ден и малко отгореа то за 500 лефа бонбонукс горе долу толкоз лаф-мохабет трябва
![]()
![]()
![]()