"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Определено ако се точат много време , трябва да обмислиш прекратяване на ситуацията![]()
![]()
тъй възможно по-бързо
![]()
![]()
Че не е добре и да се чака прекалено много![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Започне ли да се усуква около лимита и да мисли много по-добре е да се дърпа шалтера, а другия път ще вземеш малко повече ..аз поне така действам![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Зависи от ситуацията много , но не ли по-добре да рискуваш вместо лимит .... та да сложиш стоп
Вярно може повечето случай да набиваш стопа , но нали ще е на +
Па и ще виждаш нещо повече ,освен да чакаш лимита да ти върши работата на половина![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Това води и до друг край - всеки пък ще взимаш по-малко и по-малко и накрая р:р става съвсем другАко има лимит той не случайно е сложен където е нали?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (17-04-2014)
Еми да аз дърпам стопа като е вече близо до лимита , не рискувам да се обърне палачинката от към загорялотоно зависи от случая и това какво се образува, по някой път може и малко повече да се вземе, за сметка на пътите когато си взел по-малко
Броиш, ама само с броенето си оставаш. не че съм много запозната с карти, казина и рулетки, но имам обща представа и знам, че там и цял ден да мислиш все тая.
А форекса може и хазарт да си го направиш и смислена игра, така е - според желанието и предпочитанието.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
100 (17-04-2014)
И накрая всеки със собственото си мнение![]()
![]()
Хазарта явно е бита карта![]()
![]()
![]()
или в някой случай необходима такава
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
те тия дето броят карти им лепят снимките на входаи не ги пускат в казината, но за всеки случай им фърлят по един тупаник