Ок. Щото срещнах по-долу мнения за някакви документи и извлечения от банки и то преведени на английски.
Тук трябва да си вържа сметка от Инстафорекс нали? Разкажете ми тях? 1:100 ли е? Печелите ли?
Някой теглил ли е някаква печалба? Иначе знам, че има десетки знайни и незнайни брокери, които дават бонус за регистрация!
Там има сложни верификации и дори попаднах на брокери, които вече нямат сайт, а преди година са имали.
Да ви кажа ли каква е врътката? Все пак съм стар интернет вълк!
За да печелите пари от интернетна вашия сайт ви трябват силни рекламодатели!
За да ги привлечете ви трябва силна посещаемост. Как става?
Правите сайта и на него обещавате нещо. Пускате слуха по социалните мрежи. Дори пускате фъндък на първите.
Идват хиляди младежи и девойки. Мотаете ги с разни бюрократични подробности, но в това време те всеки ден влизат във вашия сайт и ви правят бесен трафик.
Забелязва ви Гугъл и се качвате на избираемо място, идват щедри рекламодатели и предплащат за година напред заради добрата отстъпка. Взимате парите и продавате сайта на добра цена -
има страхотен трафик и отлични рекламодатели. Дигате гълъбите! Новият собственик скоро му се налага да закрие сайта или да дава това, което вие сте обещали.
Хитричко, нали? Не съм го правил, но ми хрумна, че вероятно мнозина го правят и си печелят пари буквално от въздуха (разбирай наивността и алчността на хората).
Това май е добър съвет за някой тарикат! Дали да не си направя консултантска фирма? От тях най-много се печели - даваш акъл на тези, които имат пари!
Колко несправедливо - парите и акъла винаги са в разлчини отбори!
Брех написах пост за 5 долара!