" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
То тогава цяла България във форума щеше да спами. Все пак 1000$ на месец може да си докараш със спам, няма много хора с такава заплата в България.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
интересно дали някой е правил 1000$за месец от спам - имаше май ограничение 60$ на ден, ама то не пречи
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
май в правилата на форума ама може и аз да грешаДе е написано туй ограничение ...?
Курето е извън класациите, каквото го може той друг не го може![]()
ма те пак могат да са теглят ,всичко което изпишеш ,ама народа не са е сетил сигурно ......
ако отвориш дълга в инстата и къса в бенча да речем нали парите ше отидат от едното място на другото ....
случая когато спечели на другото място ,бонуса ви е превърнат в истински пари ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
ами така е то , но на мен ми е ок като немога да ги тегля, щото бързо нарушавам баланса![]()
само че няма смисъл да ставаш машинописка .....смисъла е да са научи нещо и после се използва ...иначе по добре на нормална работа ....ку ше е 300долара целта....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Emil Enchev (23-04-2014)
А ако разгледаме чисто хипотетичната ситуация, че бенчовата фалира и са трансформира в инстовата и пичовете от Инстата точно тогава решат, че вече хич не ги кефиш и та резнат по всички фронтове ....ма те пак могат да са теглят ,всичко което изпишеш ,ама народа не са е сетил сигурно ......
ако отвориш дълга в инстата и къса в бенча да речем нали парите ше отидат от едното място на другото ....
случая когато спечели на другото място ,бонуса ви е превърнат в истински пари ...
Голямо псуване ше падне ...
Иначе на теория е точно така, както го казваш ...
Особено, ако се развие в посоката, която ти си посочил ...