е ти щот не занулил толкоз много сметкина мене кольовите дни ми се събират общо към два месеца
нема как да помня толкоз много аз
![]()
е ти щот не занулил толкоз много сметкина мене кольовите дни ми се събират общо към два месеца
нема как да помня толкоз много аз
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Barabata (19-04-2014)
Ич даже няма как да помниш![]()
![]()
е вече може като цялостно да имаш някакъв добър период и да помни него
![]()
![]()
Инък то и това се забравя след време![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
не съм се замислял реално какви спомени точно имам от търговлийката между друготокът емоционални спомени имам предвид де
инак ко знам и ко би трябвало да знам го мисля ежедневно по цял ден
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не се и замислям за миналото![]()
то за това като цяло е там у назад
![]()
само сега е важно какво става
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
сегашното пряко се базирва на миналотоку се гледа как от миналото сме стигнали до настоящото туй може да даде насоки как да продължим напреде да стигнем закъдет сме се запътили
![]()
![]()
![]()
Миналото като цяло не съществува![]()
както и бъдещето
Всичко измислено зарад неговата необходимост![]()
![]()
"Миналото и бъдещето – са жизнена теория, а настоящето – винаги практика"![]()
![]()
![]()
Яж пий носи си новите дрехи. Печалбата инвестирай в себе си. Това ли искаш да кажеш?
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
То винаги трябва да инвестираш в себе си , няма как да вървиш напред инъчеПечалбата инвестирай в себе си![]()
![]()
![]()
но не означава да гледаш само първичната необходимост
![]()
![]()
там вече и същността на съществуването се намесва и става бая сложноку се гледа по-отблизо наистина може да се каже тъй, ама малко назаде кът стъпим може да се окаже, че само миналото и бъдещето съществуват, а сегашно и реалност няма
![]()
Инвестицията в себе си е най-сигурната инвестиция. Губиш я, само ако умреш, а тогава едва ли ще ти е до инвестиции като цяло.Яж пий носи си новите дрехи. Печалбата инвестирай в себе си. Това ли искаш да кажеш?![]()