и как са прай тоз номер да знам и аз да са крия пък да съм на линия.........................
и как са прай тоз номер да знам и аз да са крия пък да съм на линия.........................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ами... да ти кажа вече спомен немам
ама си отвори личния профил и потърси из настройките или при вход във форума си задай състоянието
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
намерих го.. прави се от - Действия - Invisible Mode on..............................
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
айде... честито, наслаждавай се на спокойствието си
и греби до полуда из форумаааааааааааот
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
звездоброец (04-01-2014)
Че кво толкоз ако те види някой, че си на линия? Значи някой се интересува от реб или от това какво мислиш. Тази опция е излишна според мен.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
не съвсем.. аз като излизам и компа ми остава включен и то със всичките му браузъри и форуми отворени.. некой ща пита нещо и ша земе да са разсърди, чен е му отговаряш..
да де и това го има, пък аз както понякога оставям два компютъра едновременно включени и познай
някой ще си помисли че съм на линия и ще почне да ме засипва ама ти защо не отговаряш
Точно в този форум няма кои да ти се разсърди щото всички сме много либерални!
Ако случайно някои много държи да ти каже нещо ще ти го прати като лично съобщение!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
80% от големите японски компании вярват на "Абеномиката"...
Бизнесът е настроен оптимистично въпреки планираното двуетапно покачване на данъка върху продажбите до 10%
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Те тия японски компании да се готвят за фалит след 10-20 години, като няма население а.к.а работна ръка.80% от големите японски компании вярват на "Абеномиката"...
Бизнесът е настроен оптимистично въпреки планираното двуетапно покачване на данъка върху продажбите до 10%