Според мен японците, няма да обезценяват с много бързи темпове вече йената. За да не предизвикат по-силна реакция.
Според мен японците, няма да обезценяват с много бързи темпове вече йената. За да не предизвикат по-силна реакция.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
то може и да не я обезценяват изобщо вече![]()
![]()
въпреки че веднъж кът почнеш да печаташ яко трудно мож да спреш
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
доста вероятно да направи корекция в скоро време за да може после да направи още едно покачване .................................................. ..................................................
корекция виждам до 130 там до желязната подкрепа и от там ако я боцне лекинко надоле за 127 ама от там здраво за 180
все пак вече ще пипат по-леко
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Ако стигне 160 смятам да се изтегля от пазара щото имам лоши спомени от преди години. Може после и 300 или 1000 да стигне но аз няма да съм на гърба на бика след 160!
язе веч се метнах на гърба на баба меца у евродолара и у паунд долар
па квот стане
писна ми от тая японка много се изморих
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
аз пък корекция изобщо не виждам и ми се привиждат котировки от 200... и към евро и към долар
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
звездоброец (04-01-2014)
а бе кльомбе, как така ми отговаряш пък дава, че не си на линия.. дан не си някой полтъргайс..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
турнала съм си шапката невидимка, тоест съм инвизибъл
щото веднъж една мома от форума ми беше задръстила пощата с лични съобщения
и що не съм й била отговаряла пък съм светела в зелено