Може и така да станеда да представям си какъв спам ще падне в следващите няколко дена![]()
![]()
но някой кът гледам няма да почиват
![]()
![]()
![]()
Може и така да станеда да представям си какъв спам ще падне в следващите няколко дена![]()
![]()
но някой кът гледам няма да почиват
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
За спама почивен ден няма,
дори мисля че когато няма търговия повече на него се набляга![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Примерно италианците не мисля че ще почиват , гледам бая новини са наредили за утре![]()
![]()
![]()
но е рехава работа
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
да през уикенда определено е повече, но сега по празниците не вярвам,
понеже сигурно доста хора няма да ги има
----------
когато на пазара е добре, обикновено във форума е слабо.................................................. .................................................. .......................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Живко за спама специално се изиска да имаш и настроение
А не само да пишеш врели некипели .........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
infesta (17-04-2014)
То туй си е как се самопрограмираме![]()
![]()
да не би всички да са претърпели загуби вчера
![]()
![]()
![]()
Напълно съм съгласен с теб , аз например два дни не съм драснал и ред, не че нямах възможност - просто не ми се пишеше, а отвреме на време хвърлях по едно око - определено трябва и настроение за писане![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (17-04-2014)
То и понякога се изчерпваш![]()
![]()
трудна работа си е да поддържаш спамеца
![]()
![]()
![]()
То май в такива дъждовни дни , а и без новини - май си е само за спамОще повече предстоят почивни дни, т.е. няма да можем да се трудим тук, сега е времето да наваксаме
![]()