нема незаконно там - кът намерят нещо за "придобиване" първо измисля законя и тогаз вече по него придобиватосвен грешка нещо ако стане, ама тогаз пак нагласят законя и продължават
![]()
нема незаконно там - кът намерят нещо за "придобиване" първо измисля законя и тогаз вече по него придобиватосвен грешка нещо ако стане, ама тогаз пак нагласят законя и продължават
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Звездолин (25-10-2014)
мундар - мърляч , мръсен , нечистоплътен / в случая немарливо свършена работа /Тук трябва 2 думи непознати да търся из тълковните речници.Ако се съди по емоциите обаче разбирам за какво става въпрос - наистина общноционално добро дело щеше да направи осъдения, но преди това да му вземат на Доган всички народни благинки, дето е откраднал до момента, а те сигурно са не милиони, а милиарди. Че малко по-трудно ще ги събират от наследниците му след това..
гюме - вкопана наполовина в земята къщичка, където се крият ловците на пусия / в случая застанал му на мушката /![]()
ПП сега и пусия май трябва да обяснявам какво е![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (25-10-2014)
Ми честно казано и това не го знам.Обаче спести си труда тоя път ако искаш - трябва да ценим думите както казваш - досещам се, че е някакъв ловен термин... Бе важното е че целта беше пропусната, сега с каквито и термини да го наричаме...
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (25-10-2014)
Законите са само за обикновенните хора попринцип, те са си го казали хората, ако имаш достатъчно пари, няма значение кой пише законите.нема незаконно там - кът намерят нещо за "придобиване" първо измисля законя и тогаз вече по него придобиват освен грешка нещо ако стане, ама тогаз пак нагласят законя и продължават
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
е сега вече прекали Ел , то може , то бива ..амаНа вас мъжете у главите ви има ли нещо друго въобще? .. което да не е свързано с "пуси".
ще те изпея директно на полковника , там ще те изтропам![]()
Звездолин (25-10-2014)
да ти кажа тая заплаха ако беше преди да навърша пълнолетие, можеше и да ме стресне малко. Но сега отдавна не ме бърка и интересува някой който не ме храни, облича или подслонява какво мислел и знаел за мен. ... де факто излиза, че само от мен си ми пука; така че давай ако искаш.
.. когато е трябвало бая строяване съм видяла от него, но нещо не ми е подействало май.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 25-10-2014 на 19:39
noreason (25-10-2014)