Могат правят кинти от тая работа, ти що не можеш.
Могат правят кинти от тая работа, ти що не можеш.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Във всяка една сфера има материали, от които новите могат да се учат. След като се убедиш лично, че това което учат голяма част от менторите работи, вече всичко изглежда по друг начин. И това не е нито манипулация, нито казарма, всеки човек се бори с определени психологически проблеми, които са почти идентични, а в тази книга идеята е да получиш базата да самоанализираш себе си, да разбереш какви са проблема и да заработиш за решението им. Всичко това ще правиш сам, никой не ти казва това или това прави конкретно и ще печелиш.Тези книги изобщо не са случайни. Те подготвят човешкия мозък, за да бъде по-лесно манипулиран. Много са ми смешни тези "проповедници", които пишат такива простотии как парите нямали значение, но
ти искат пари за глупавите си книги. Които в повечето случаи са преписани от тук от там!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (20-07-2014)
Прочети поне част от книгата и тогава да коментираме нещо по-конкретно от написаното в нея.Тези книги изобщо не са случайни. Те подготвят човешкия мозък, за да бъде по-лесно манипулиран. Много са ми смешни тези "проповедници", които пишат такива простотии как парите нямали значение, но
ти искат пари за глупавите си книги. Които в повечето случаи са преписани от тук от там!
Уж писател се наричаш пък съдиш за книгата по корицата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
masta (20-07-2014)
penman, сещам се да те попитам, от другата тема, която пусна, прегледа ли материалите, които ти постнах? Ако да, според теб промиване на мозъка ли са?![]()
МоливчоТези книги изобщо не са случайни. Те подготвят човешкия мозък, за да бъде по-лесно манипулиран. Много са ми смешни тези "проповедници", които пишат такива простотии как парите нямали значение, но
Между теб и мен има една огромна разлика
Аз не съм длъжен да я чета тази книга защото като я ръзгърна виждам ,че повечето неща вече съм ги чел накъде и имам с каво да ги сравнявам
Но ти си ДЛЪЖЕН да я прочетеш тази книга ,защото ако не я прочетеш след това пак ще си останеш глупав и няма да има с какво да сравняваш следващата информация която ще напира да влезе в иначе доста твърдата ти глава![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване