Според мен е глупаво да се наблюдава само 1 ТФ, трябва минимум 2-3 да се имат напредвид.
Според мен е глупаво да се наблюдава само 1 ТФ, трябва минимум 2-3 да се имат напредвид.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
требе всичките да се проверяват - и аз тъй мисляособено с крокодиля ку се премерват трендовете - требе да се намери таймфрейма дет най-добре пасва крокодиля на тренда на него
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тоя крокодил пък на мен ич не ми харесва![]()
![]()
![]()
какво да се прави
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Отскоро и аз започнах да използвам крокито - доста ми допадна. Може би най-често на м15 и м30 ми е полезен.
Get Rich or Die Tryin'
важно е само и единствено нашта собствена гледна точка за пазаря да знаеми когат събираме нови знания да ги трупаме околко нея и да я развиваме
и инструменти да ползваме само тез дет съвпадат с нея
![]()
Еми да в крайна сметка както на всеки му е удобно и има най-добър поглед върху нещата. Разни хора разни идеали![]()
Get Rich or Die Tryin'
точно тъйу форехсЪ не е толкоз важно кой ко прави, а защо го прави
требе причините да се гледат и те да се копирват, не толкоз конкретните действия
![]()
![]()
![]()
Значи трябва да има някакви критерии, така ли ?
А тез критерии, как ще разберем че са точните такива за оценка на причините ?
Мали мали, то стана много сложно![]()