Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ей тука сега на барнаха групичката и шъ на привикват по отделно
----------
И какво се случи?
Я кажи, че ми стана интересно?![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем то пак оборот...![]()
![]()
заплатка - нея я обръщаш в хапване - него в акита...
![]()
![]()
и всичко се върти
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Какво да се е случило. Като си попълвам данъчната декларация значи, искам да ми възстановяват ДДСто. Кво толкоз. Си събирам касовите бележки за ток, вода, нет, бензин, GSM и всичко каквото съм пазарунал. И да ми възстановят 20%.
за физическо лице пак ли тъй се процедира![]()
![]()
да не е нещо друго... някой к.р капан да са измислили
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много сериозно определение за оборот даде колега, трябва в учениците по икономика да го публикуват.
----------
Това е за лица, който получават доходи без договорни отношения ? Така ли да го разбирам.
kypa (02-11-2013)
ем то туй то![]()
![]()
обмяна на веществата
![]()
![]()
у предприятието същото, само че с други термини съ борави
![]()
![]()
![]()
Не държа да е точно така публикувано в суровия си и истински вид. За да усетят суровата действителност бъдещите икономисти.![]()
викаш дан си мислят, че са нещо повече от останалите![]()
![]()
да си знаят, че с най-големите акита боравят
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()