За мен ще е наистина дълга седмица. Много работа ми се събраТази седмица ме чака един бар и две големи кухни.
----------
А така не ми завиждай ами вземай едни и ги мятай![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
cyrano, с 5 бона в порвинцията ще стана цар ;-) ама няма такива пари...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Snejko, да не прекаляваме за да не бием на очи, че да не съберем батковците с дебелите вратове да ни тарашат ;-)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това ми напомня времето преди деноминацията на лева. Давам на майка ми на село една банкнота от 50000 лв. Демек, сегашни 50. "-Ооо! Не! Не искам. Няма да имат в магазина да ми върнат ресто. И който види, ще си помисли че имам много пари! Дай ми на по-дребни."
Трябва ти една градина. Около 10тина декара. И с тези пари да плащаш на мангъсарите да ти бачкат. От нея 3-4 дка. лозе. 5 дка. овошки. И 1 -2 дка зеленчуци. Значи ще си напълниш буретата в вино и ракия. Ще направиш зимнина за Третата световна война пре доволно. Ше ти остане и за пазара. Че да си върнеш инвестицията.![]()
Затворено стопанствоТрябва ти една градина. Около 10тина декара. И с тези пари да плащаш на мангъсарите да ти бачкат. От нея 3-4 дка. лозе. 5 дка. овошки. И 1 -2 дка зеленчуци. Значи ще си напълниш буретата в вино и ракия. Ще направиш зимнина за Третата световна война пре доволно. Ше ти остане и за пазара. Че да си върнеш инвестицията.Млад съм още, един ден може да се оттегля в една такава хасиенда
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....